עבור לתוכן

סיוט ושמו SP2 - המחשב פשוט מתרסק

Featured Replies

פורסם

אהלן.

קראתי פה את כל השירשור על SP2 ואני רוצה לשאול ולהתייעץ עמכם:

יש לאחי מחשב AMD 1600 משהו ישן למדי.

כבר פעם שלישית שאנחנו מפרמטים את המחשב, הכל עובד מצויין, ואז מותקן SP2 והמחשב ממש נופל: תקלות בהפעלת תוכנות , מסכים

כחולים עם הודעות משתנות, ולאחרונה גם ריסטרטים בלופ אינסופי.

חסמתי את האפשרות לקבל עדכונים אבל לדעתי זה ממש לא פיתרון כי אם יצא עדכון קריטי כלשהו זה מסוכן מדי להישאר בלעדיו.

וגם אם נחסום אותו, קראתי בכל מקום שבקרוב לא ניתן יהיה להגיד "לא" לעדכון ופשוט נאלץ לקבל אותו...

אני ממש זקוק לעצתכם איך לפתור את הבעיה הזו.

תודה רבה.

פורסם

זה לא פיתרון לא לעדכן.. זה גם דבילי..

צריך לבדוק מה הבעיה... ואני בטוח שאפשר למצוא מהי...

תבקש פה עזרה ותראה את ההודעות שאתה מקבל ונוכל לעזור לך..

לי ה SP2 עזר מאוד.ויש לי דיסק XP שמוכן כבר עם SP2 לחסוך את העידכון הארוך

פורסם

נראה לי שזה יותר רעיון טוב להשתמש בדיסק עם SP2 מובנה

הבעיה היא שלא נראה לי שמיקרוסופט מתכונים להחליף לך את הדיסק של ה XP באחד עם הSP2 מובנה, בהנחה שיש לך מקורי

אבל אם אתה הולך על הדרך הפחות חוקית אני מניח שתוכל למצוא לבד איך להשיג את הדיסק עם ה SP2 המובנה

פורסם

אני מסכים עם זה שכדאי להתקין את SP2 ולעשות troubleshooting לבעיות בעזרתנו (:smile1:)

אבל אם אתה הולך על הדרך הפחות חוקית אני מניח שתוכל למצוא לבד איך להשיג את הדיסק עם ה SP2 המובנה

מה הבעיה להכין לבד? יש מדריך מצויין שמישהו שאני מכיר כתב והוא נמצא בסטיקי בראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שיש לי דיסק עם SP2 מובנה....

האם לנסות ?

הודעות השגיאה היו שונות בכל פעם.

פשוט עבדתי עם DEBUGGER של מיקרוסופט והיו הודעות שגיאה של זיכרון, כרטיס מסך, ועוד משהו שכבר שכחתי.

פורסם

אולי יש לך בעיה בחומרה. למשל בעיה בזכרון (או בעיה בגישה לזכרון בלוח אם) תגרום למסכים כחולים, קריסת תוכנות והודעות שגיאה רנדומליות וכל זאת בגלל שהקבצים שעל ההארד דיסק נכתבים לא נכון מהזכרון.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי היתה בעיה דומה ובסוף זה הסתדר אחרי כמה פירמוטים וניסויים לעדכן בדרך אחרת אני חושב שאולי אתה מוריד את הקובץ של ה SP2 ואז מתקין אותו ואז זה עושה בעיות אבל אם אתה תוריד את ה SP2 מהעידכונים האוטומטים הכל יעבוד חלק לפחות ככה זה היה אצלי .... מקוה שעזרתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים