עבור לתוכן

האם יש אפשרות להשאיר מערכת הפעלה ישנה כאני מעביר למחשב חדש ?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב מבוסס אינטל סוקט 478 ועליו מותקן XP .

אני משדרג מחשב ל AMD 64 מחר או מחרתיים ואין לי כרגע רצון לפרמט

האם זה אפשרי להשאיר את המערכת ההפעלה על המחשב ( אם נגיד אני יסיר את כל הדרייברים של הלוח ) וישאיר נתונים ומערכת הפעלה בלבד

פורסם

הווינדוז כנראה ישנה את עצמו לתקופת ניסיון של 30 יום (כמו בהתקנה ראשונית) וא זתאלץ לחדש את קוד ההפעלה.

אם הווינדוז חוקי, שפוט תקלי דאת קוד ההפעלה מחדש.

אם לא, תנסה בכל זאת אבל אם זה לא יעבוד, בעיה שלך...

פורסם

אם תנסה להפעיל את הווינדוס (שהתקנת במחשב הישן) על המחשב החדש הוא יקרוס בזמן ההדלקה. תעשה התקנה חדשה של ווינדוס ולפני ההתקנה הוא ישאל אותך אם ברצונך להתקין התקנה חדשה או לתקן התקנה קיימת (שים לב בחלון הראשון של ההתקנה תלחץ ENTER להתקנה, יש גם אפשרות תיקון אוטומטי או משו כזה, אתה לא רוצה את זה) ככה כל הנתונים וההגדרות שלך ישמרו כמו שהם היו. כמובן שתצטרך להתקין דרייברים של החומרה החדשה ולעשות Windows Activationמחדש

פורסם

על הדיסק של XP, תחת התיקיה support\tools יש קובץ בשם deploy.cab שאותו אתה יכול לפתוח עם winrar או תוכנות דומות.

בתוכו יש קובץ בשם sysprep שאם תריץ כך: sysprep -nosidgen -pnp, יחזיר לך את המחשב למצב של לפני סיום ההתקנה והדרייברים. כל התוכנות שלך יישמרו. עכשיו אתה יכול להחליף לוח אם או להעביר את הדיסק הקשיח למחשב חדש, לסיים את ההתקנה (5-10 דק'), להתקין מחדש דרייברים והכל יהיה טוב.

עוד מידע אתה יכול למצוא פה:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;302577&sd=tech

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים