עבור לתוכן

ביטול Preview לסרטונים

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4.

לתיקיות יש Web Content בצד שמאל, בו יש Preview ל-Images ול-Video של קבצים מסומנים.

ה-Preview של Images לא מזיק ואני לא רוצה לבטל אותו.

אני רוצה להשאיר רק את ה-Preview של Images, אבל לבטל את ה-Preview של כל שאר סוגי המסמכים, במיוחד את ה-Preview של קבצי Video, וזאת מבלי לבטל את ה-Web View. אבל, אם זה לא אפשרי אז אני רוצה לבטל לחלוטין את ה-Preview מבלי לבטל את ה-Web View.

יש דרך לבטל את זה (עדיף בלי תוכנה)?

עריכה:

יתכן שאפשר לבטל את זה באמצעות ה-Registry.

יכול להיות שהפתרון נמצא במפתח [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\video].

מישהו יודע איזה ערך צריך לשנות?

פורסם

ביטול הרישום של ה-DLL שאחראי על זה אמור להספיק לדעתי...

regsvr32 /u shmedia.dll

אם מאיזושהיא סיבה אתה רוצה לרשום אותו מחדש, אותה פקודה בלי ה-/u.

בהצלחה! ודווח לנו אם זה עבד!

עריכה:

אם כבר מצאנו מישהו שמשתמש ב-Web View, בטח תשמח לנסות את זה: http://vebwiev.tripod.com  :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שלא להשתמש בפקודה regsvr32 /u shmedia.dll, אלא לשנות את המפתחות המתאימים ב-Registry באופן ידני.

יש לך מושג איזה מפתחות צריך לשנות ב-Registry?

עשיתי חיפוש ב-Registry ובתיקייה C:\WINNT ואין לי קובץ שנקרא shmedia.dll. יכול להיות שזה קובץ של Windows XP (אני משתמש ב-Windows 2000).

דרך אגב, יכול להיות שניתן לבטל את ה-Preview לקבצי Video ו-Audio באמצעות קבצי HTT בתיקייה C:\WINNT\Web.

אני יודע איך ניתן לבטל את זה לתיקייה מסויימת באמצעות Customize This Folder. אבל, אני רוצה שזה יהיה מבוטל כברירת מחדל לכל התיקיות הקיימות והחדשות.

Vebwiev נראה מאוד נחמד. אבל, לא הצלחתי להפעיל אותו (בעיה ב-JavaScript). בכל אופן, לפני שאני מתעסק איתו, אני מעדיף שיהיה לי קודם ממשק Web נורמאלי בלי תוכנות של צד שלישי. עם זאת, תודה רבה על הקישור, מאוד אהבתי את הממשק של התוכנה לפי ה-Screenshots.

נ.ב.

אתה יכול אולי לעזור לי בנושאים הבאים:

עזרה ביישום סקריפטים וקבצי DLL עבור Windows 2000

אני צריך עזרה בעיצוב מסך Welcome של Windows XP עבור Windows 2000

פורסם

2. Media files causing slowdowns, such as large number, and/or corrupt AVI files. Any Explorer operaion can lead to very high CPU usage and a seeming lockup of your computer. To resolve the issue:

Start > Run > type: Regedit

Navigate to:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}

And delete this key:

InProcServer32

Then unload the dynamic library with the following:

Start > Run > type: regsvr32 /u shmedia.dll

זה מתוך: http://www.speedguide.net/read_articles.php?id=1404. כתוב שזה מיועד ל-2000\XP.

האמת, מצאתי את זה אחרי שחיפשתי האם הקובץ shmedia.dll קיים ב-2000 או לא... היה חיפוש לא קל, אבל אני מקווה שהתוצאה תעזור לך. לדעתי אין סיבה שלא תבטל את הרישום של ה-DLL, אתה תמיד יכול לרשום אותו מחדש תוך שניה אם תגלה שחסר לך משהו (ואם הם מציעים את הפתרון הזה ולא אומרים כלום, אני מניח שזה לא מזיק).

פורסם
  • מחבר

אין לי ב-Registry את המפתח {87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}, ואין לי במחשב את הקובץ shmedia.dll.

ייתכן וההוראות באתר ההוא לא מתייחסות ל-Windows 2000 או שהן לא מתאימות ל-SP4.

יכול להיות שאפשר לעשות את זה עם קבצי ה-HTT בתיקייה "C:\WINNT\Web"?

פורסם

לדעתי זה אמור להיות שינוי של folder.htt, למרות שאצלי ב-XP הוא לא קיים... אם אני אצליח להניח את ידי על מחשב בעבודה שמריץ 2K ושאפשר לעשות עליו ניסויים אני אבדוק את זה.

פורסם

גם אני קרבן לדבר המציק הזה :-\ עד שראיתי את הנושא הזה הבלגתי אבל לא עוד!

הצלחתי לסדר את זה לתיקיה בודדת ע"י Customize this folder בתוכו בחרתי את הTemplate הסטנדרטי וערכתי אותו. עברתי על זה ויש שם קטע שהוא מזהה על איזה סוג קובץ לחצת ולפי הסוג הוא מחליט מה לעשות בפריויו. אז שמתי // (שני סלשים) בתחילת כל שורה שהיה כתוב מה לעשות במקרה של וידאו או סאונד. השינויים נשמרים בתוך קובץ Folder.htt בתת תיקיה. זה עבד אבל כמו שכבר אמרתי, רק על התיקיה הבודדת.

עכשיו אם מישהו יודע איך ניתן להגדיר Folder.htt אחד לכל התיקיות או איפה נמצא האחד המקורי של כל התיקיות נפתרה הבעיה.

יש מישהו?

פורסם
  • מחבר

מעבר לכך שאין לי צורך ב-Preview הזה לגבי קבצי וידאו ואודיו מבחינה ויזואלית, מדובר במטרד של ממש. מאחר ש-Windows מציג את הקובץ ב-Preview באמצעות Windows Media Player, הוא נועל את הקובץ. עקב כך שהקובץ נמצא בשימוש (למרות שאני לא משתמש בו למעשה), הדבר מאוד מפריע במניפולציות על קבצי וידאו ולעתים גם במחיקה של קבצי וידאו (העברה לתיקייה אחרת). אני מקבל הרבה פעמים הודעת שגיאה של Sharing Violation.

שיניתי את הקובץ Standard.htt:

מקור

if (IsMovieFile(ext))

שינוי

if (false) // (IsMovieFile(ext))

מקור

else if (IsSoundFile(ext))

שינוי

else if (false) // (IsSoundFile(ext))

באמצעות הקובץ הזה, אני יכול לבטל את ה-Preview של קבצי וידאו ואודיו בתיקיות מסויימות, אבל אני רוצה לבטל את ה-Preview של קבצי וידאו ואודיו בכל התיקיות הקיימות והחדשות כברירת מחדל.

צירפתי את הקבצים הרלוונטיים מהתיקייה C:\WINNT\Web, ואת הקובץ Standard.htt ששיניתי.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הצלחתי! :yelclap:

הקובץ שצריך לערוך הוא WINNT/Web/folder.htt

בתוכו לשנות את הדבר הבא

מקור:

<span id=MediaPlayerSpan>
</span>

שינוי:

<!--
<span id=MediaPlayerSpan>
</span>
-->

אחרי השינוי זה ישאל איזה שטות, לוחצים לו YES וסגרנו עניין. נפתרנו מפריוויו לקבצי וידאו וסאונד לנצח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים