עבור לתוכן

אני לא מצליח לראות סרטים באינטרנט

Featured Replies

פורסם

חפעמים יש קישור בסרט באינטרנט כמו טריילרים וכאלה איפלו שירים ששומעים באון ליין ואני לא מצליח לראות או לשמוע שום דבר יש איזה משהו שחוסם לי אותו כניראה sp2 מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

פורסם

לחת כלים -אפשרויות אינטרנט-מתקדם-ותבדוק שהכל מסומן בוי במולטימדיה(אם איני טועה יש שם שמונה ריבועים וכולם צריכים להיות מסומנים פרט ל6)

פורסם
  • מחבר

הכל מסומןן ועדיין אני לא יכול לראות שום דברר! זה פותח לי את החלון של השרט אבל זה לא מנגן לי אותו אני סתם רואה מסך שחור זה אפילו לו מנסה להתחבר(אני זוכר שזה היה רושם לי פעם conecting)

פורסם

באיזה דפדפן אתה משתמש???

אני נגיד באקפלורר מצליח לראות

וב Mozilla Firefox אני לא מצליח רואה כמוך רק שחור

פורסם

תוכנות פיירוול למיניהן גם יכולות להיות הסיבה..

פורסם

תבוק שיש לך מקודדים עדכניים מותקנים

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=53761

תבדוק שיש לך את התוכנה המתאימה להרצת הקבצים. לא תמיד אלו קבצים שהמדיה פלייר יכול להריץ. תבדוק אולי אלו קבצים של real player או quick time

פורסם
  • מחבר

אני באקספלורר ויש לי את כל המקודדים ואת כל הנגניםם ועדיןן עכשיו בקשר לפירוול יש לי רק אצ של sp2 יכול משהו שם?

פורסם

תנסה לנתק זמנית את הפיירוול של הווינדווס ואז תנסה להריץ איזה סרט. אין לך מה להפסיד.

פורסם
  • מחבר

ניתקתי את הפייר וול של הsp2 ועדיין הוא לא מראה לי את הסרטים זה לא שהוא לא מראה לא לא מנסה להתחבר בכלל

אולי יש עוד משהו שיכות להיות חוסם אותו?

פורסם

גם אנ מחכה לתשובה

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

מתעלק על התרד...

יש לי את אותה בעיה. ניתקתי פיירוול, התקנתי ג'אווה, מקרומדיה הכי חדש... אפילו IE7 !

אני עדיין לא מצליח לראות את הסרטונים ב- YNET, או ב- WALLA לדוגמא.

למישהו יש רעיון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים