פורסם 2005 ביוני 520 שנים חפעמים יש קישור בסרט באינטרנט כמו טריילרים וכאלה איפלו שירים ששומעים באון ליין ואני לא מצליח לראות או לשמוע שום דבר יש איזה משהו שחוסם לי אותו כניראה sp2 מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
פורסם 2005 ביוני 520 שנים לחת כלים -אפשרויות אינטרנט-מתקדם-ותבדוק שהכל מסומן בוי במולטימדיה(אם איני טועה יש שם שמונה ריבועים וכולם צריכים להיות מסומנים פרט ל6)
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מחבר הכל מסומןן ועדיין אני לא יכול לראות שום דברר! זה פותח לי את החלון של השרט אבל זה לא מנגן לי אותו אני סתם רואה מסך שחור זה אפילו לו מנסה להתחבר(אני זוכר שזה היה רושם לי פעם conecting)
פורסם 2005 ביוני 720 שנים באיזה דפדפן אתה משתמש???אני נגיד באקפלורר מצליח לראות וב Mozilla Firefox אני לא מצליח רואה כמוך רק שחור
פורסם 2005 ביוני 720 שנים תבוק שיש לך מקודדים עדכניים מותקניםhttp://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=53761תבדוק שיש לך את התוכנה המתאימה להרצת הקבצים. לא תמיד אלו קבצים שהמדיה פלייר יכול להריץ. תבדוק אולי אלו קבצים של real player או quick time
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר אני באקספלורר ויש לי את כל המקודדים ואת כל הנגניםם ועדיןן עכשיו בקשר לפירוול יש לי רק אצ של sp2 יכול משהו שם?
פורסם 2005 ביוני 820 שנים תנסה לנתק זמנית את הפיירוול של הווינדווס ואז תנסה להריץ איזה סרט. אין לך מה להפסיד.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מחבר ניתקתי את הפייר וול של הsp2 ועדיין הוא לא מראה לי את הסרטים זה לא שהוא לא מראה לא לא מנסה להתחבר בכללאולי יש עוד משהו שיכות להיות חוסם אותו?
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מתעלק על התרד...יש לי את אותה בעיה. ניתקתי פיירוול, התקנתי ג'אווה, מקרומדיה הכי חדש... אפילו IE7 !אני עדיין לא מצליח לראות את הסרטונים ב- YNET, או ב- WALLA לדוגמא.למישהו יש רעיון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.