פורסם 2005 ביוני 120 שנים שלום ,זו היינה הפעם הראשונה שאני מתקין HD SATA אז תענו לי במהרה אם אפשר.יש לי במחשב כונן 1.44 וה-BIOS מזהה את הכונן, אך ההתקנה של ה- WINDOWS לא ... מה לעשות ?
פורסם 2005 ביוני 220 שנים תעשה boot ישירות מהדיסק ההתקנה של XP ותקווה שהוא יזהה את דרייבר ה SATA שלךאם זה לא קורה, אתה תראה ממש לקראת תחילת ההתקנה כשהמסך הכחול עולה הוא נותן לך אפשרות ללחוץ על מקש מסויים (F2 או F3 אני לא זוכר) בשביל להתקין דרייבר לדיסק צד שלישי. תצטרך להוריד את הדרייבר של בקר ה SATA שלך, להכניס אותו לדיסקט ואז לעלות עם דיסק ההתקנה של XP בצירוף הדיסקט שלךבמהלך ההתקנה תוכל גם ליצור מחיצות
פורסם 2005 ביוני 220 שנים צריך ללחוץ על F6 בתחילה.אם לא קיבלת דיסק 1.44 עם הדריבר של הS.ata. אתה תוכל למצוא אותו בדיסק של הלוח אם או באתר החברה של הלוח אם שברשותך.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר שלוםחיברתי את זה לבקר ה- SIL.עכשיו לקחתי את דרייברים מהדיסק של הלוח אם GIGABYTE K8N ULTRA 9לחצתי F6 ואז כיוונתי אותו לדרייבר בדיסקטעכשיו הוא פירמט את הדיסק והעתיק את הקבציםאבל אחכ כשהוא רצה להעתיק כמה קבצים מהדיסקט הוא לא יכל והכונן והדיסקט חדשים ...מה לעשות ????
פורסם 2005 ביוני 220 שנים ניסית להתקין את הוויסדוס בלי להתקין את הדרייבר SATA של הדיסקט?כי יש לוחות אם (כמו שלי) שלא צריכות התקנה מהדיסקט של הSATA ומתחילות בהתקנה באופן רגיל...
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר הוא לא מזהה את ה-HD אם אני לא נותן לו את ה- SIL 3114 CONTROLLER DRIVER.....גם לך יש את אותו בקר??
פורסם 2005 ביוני 320 שנים שלוםחיברתי את זה לבקר ה- SIL.עכשיו לקחתי את דרייברים מהדיסק של הלוח אם GIGABYTE K8N ULTRA 9לחצתי F6 ואז כיוונתי אותו לדרייבר בדיסקטעכשיו הוא פירמט את הדיסק והעתיק את הקבציםאבל אחכ כשהוא רצה להעתיק כמה קבצים מהדיסקט הוא לא יכל והכונן והדיסקט חדשים ...מה לעשות ????נסה שוב להעתיק את הדרייבר לדיסקט, זה כל מה שאני יכול להציעfloppy זאת מדיה מאוד ישנה ולא אמינה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.