פורסם 2005 ביוני 120 שנים שלום, אז ככה. כל 5 דקות בערך, סרטים תיקיות Task Manager, מחיקת קבצים תוכנות וכו' מפסיקים להגיב, שאני לוחץ על "המחשב שלי" הוא נתקע על "BROWSING" , כדי שהבעיה תעלם אני חייב לעשות איתחול, ואז היא חוזרת אחרי 5 דקות. האינטרנט פועל אבל חוץ מזה.. שום דבר.למישהו קרה משהו בסגנון ויודע אם יש מנוס מפירמוט?אודה לתשובה.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אני חושב שכמה פעולות תחזוקה כלליות כמו:1. סריקה לאיתור וירוסים2. סריקה לאיתור spyware3. ניקוי קבצים לא נחוצים4. איחוי דיסק5. תיקון בעיות ברג'יסטרי6. ביטול הפעלה של תוכניות ושירותים לא נחוציםיעשו את העבודהיכול גם להיות שהבעיה היא חומרתית כמו כשל בכתיבה לדיסק או שגיאות בזיכרון, אבל נסה קודם את פעולות התחזוקה שהצעתי
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר שוב שלום, הבעיה בעיקרון נפתרה, שום דבר לא נתקע, אבל נשאר דבר אחד מעצבן ונורא מוזר, כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ באמצעות Windows media player , או לנגן קובץ בwinamp, אני צריך להיכנס ל FILE ואז לפתות את הקובץ משם, זאת אומרת, הקובץ לא ייתנגן מעצמו אם אני רק אלחץ עליו פעמיים בנגן.מישהו נתקל פעם בדבר כזה?
פורסם 2005 ביוני 320 שנים פתח את ווינאמפ ולך לאפשרויות שלולך ל file types, סמן את הקבצים שאתה רוצה שהווינאמפ יפתחתראה שמסומן V על Restore file associations at winamp startupסגור אותו ופתח מחדש, זה אומר לפתור לך את הבעיה
פורסם 2005 ביוני 320 שנים שמע לעצתי לדעתי יש לך בעיה של חום פתח את הדלת תראה שכל המאווררים עובדים תקיןבמיוחד המאוורר של המעבדובדוק כמו שאמרו לך קודם תוכנות ריגול וכאלה והנה כמה טובות1.קאספארסקי אנטי וירוס2.אד אוור למרגלים3.ספייבוט4.רג-סופרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.