עבור לתוכן

אוזניות בתציב של 800 טופ

Featured Replies

פורסם

איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה

פורסם

GARDO GR80

OR

HD570

פורסם

אם יש אפשרות של קנייה מחו"ל, הייתי ממליץ על אחד הבאים:

Grado 125 (בחלק מהמקומות המחיר שלהן נמוך יותר מ-150$)

Allesandro MS1 (מומלצות יותר מהקודמות, אילו בעצם גרסא "משודרגת שלהן". תצטרך לבדוק מחירים כי אני אישית כבר לא זוכר מה המחיר המשוער שלהן)

אם אתה קונה בארץ, אז אתה בבעיה, ואין לך ממש ברירות שישתוו למה שש בחול.

או SR80 או HD280.

אם אתה קונה בארץ, ה-SR80 מומלצות הרבה יותר. המחיר שלהן בארץ עומד על כ-500 שקלים, בעוד המחיר של הHD280 עומד על כ-900 שקלים. אם אתה קוצה להתקרב לקצה של הגבול שהצבת, הSR125 עולות בארץ לא בהרבה מעבר למחירן בחול, שווה לבדוק.

Anatoli.

פורסם

SR125 בארץ עולות בערך 750, אם אני זוכר נכון.

MS1 עולות 100$:

http://www.alessandro-products.com/headphones.html

כשמוסיפים לעגלה ורושמים שרוצים לשלוח לישראל, רשום שהמשלוח חינם, קשה לי להאמין לזה, חיפשתי אי-מייל ולא ממש מצאתי, היחיד שמצאתי רשום בתחתית הדף, אבל זה של הWEBMASTER, אז לא יודע.

פורסם

בתקציב כזה עדיף לך להביא אוזנית מחו"ל חבל שתקנה אוזניות בארץ כשבאותו מחיר בחו"ל אתה יכול להביא אוזניות הרבה יותר איכותיות

בצורה משמעותית

אם היה מדובר בתקציב קטן יותר כל הטרטור וההבדלי איכות לא תמיד משתלמים אך כאן מדובר ברמת תקציב שבו משתלם יותר להביא אוזניות מחו"ל

תחליט מאיפה אתה קונה (ארץ או חו"ל) ולפי זה נוכל לתת לך כמה המלצות.

:xyxthumbs:

פורסם

יש אוזניות כמו של אנטולי ב860 ש"ח אבל זה בחו"ל

פורסם

ואם מוסיפים לזה את המשלוח מגיעים ל-950. ויש גם סיכוי שיתפסו את זה במכס ותצטרך לשלם. מיסים מלאים על האוזניות האילו הן באיזור ה-160 שקלים. אתה מקבל 1100 שקלים מחיר סופי (ותצטרך להגיע למכס לשחרר את האוזניות. במידה והם יעקבו אותן כמובן, אפשר לסדר גם משהו בקשר לזה).

Anatoli.

פורסם

בתקציב כזה עדיף לך להביא אוזנית מחו"ל חבל שתקנה אוזניות בארץ כשבאותו מחיר בחו"ל אתה יכול להביא אוזניות הרבה יותר איכותיות

בצורה משמעותית

אם היה מדובר בתקציב קטן יותר כל הטרטור וההבדלי איכות לא תמיד משתלמים אך כאן מדובר ברמת תקציב שבו משתלם יותר להביא אוזניות מחו"ל

:xyxthumbs:

לא מדויק, המחיר של הGRADO בארץ ממש טוב, הSR-80 למשל שעולות בסביבות ה90 דולר (מחיר רשמי הוא 100 דולר נדמה לי) עולות בארץ 500 שקל

לדעתי זה מחיר ממש מצויין אם מתחשבים בזה שיש שוק מאוד קטן לאוזניות האלה בארץ.. רק סנהייסר עולות כמו זהב פה ולא בצדק

פורסם

לא מדויק, המחיר של הGRADO בארץ ממש טוב, הSR-80 למשל שעולות בסביבות ה90 דולר (מחיר רשמי הוא 100 דולר נדמה לי) עולות בארץ 500 שקל

לדעתי זה מחיר ממש מצויין אם מתחשבים בזה שיש שוק מאוד קטן לאוזניות האלה בארץ.. רק סנהייסר עולות כמו זהב פה ולא בצדק

אני יודע אתזה לכן כתבתי :

בצורה משמעותית

פורסם

אני לא מבין למה המחירים בארץ כל כך גבוהים כאילו תוסיפו 17 אחוז ומה עוד כלום אבל המחירים עדיין כמעט בחצי יותר

פורסם

יאפ, מוסיפים 17% מע"מ ו18% מכס גם על אוזניות, וכל מה שחורג מהתקציב זה עוד רווח למוכר הישראלי... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים