עבור לתוכן

בעיה מעצבנת תעזרו לי בבקשה

Featured Replies

פורסם

כשאני מחובר לאינטרנט

אז תמיד קופצות לי ההודעות מסנג'ר האלו

מישו יודע אולי איך להעיף את זה

שזה לא יקפוץ לי יותר

תודה מראש לעוזרים

פורסם

תעשה START > RUN > SERVICES.MSC

לך לMESSANGER, מקש ימני, PROPERTIES, ותבחר בSTARTUP TYPE DISABLED

ותשנה את הכותרת

פורסם

תעדכן לSP2 .......המסנג'ר הזה הוא בעקרון אמור לשרת מנהלים שונים אבל בSP2 הורידו אותו כי מצאו שהוא ממש נטל על המערכת.......אולי אם אני לא טועה גם תיקנו את זה בSP1.......ואפשר גם דרך הרג'יסטרי כמו שאמרו לך מעליי..... ;)

פורסם

שמעתי על מספיק אנשים ששידרגו ל SP2 והצטערו על זה, פשוט בטל אותו כמו שאמרו דרך ה services.msc

פורסם

שמעתי על מספיק אנשים ששידרגו ל SP2 והצטערו על זה, פשוט בטל אותו כמו שאמרו דרך ה services.msc

עם ובלי SP2 הלינוקס הרבה יותר עדיף........אם רק הייתי יודע מאיפה להשיג אותו אז מזמן הייתי מתקין אותו ........ :silly:

פורסם

עם ובלי SP2 הלינוקס הרבה יותר עדיף........אם רק הייתי יודע מאיפה להשיג אותו אז מזמן הייתי מתקין אותו ........ :silly:

לא בהכרח

שים פיירוואל נורמלי ואתה מסודר

ואם אתה כמוני מחובר מאחורי נתב החיים שלך בכלל הרבה יותר שקטים

פורסם

אבל למה כולכם מזיינים את השכל במשהו שלא קשור לת'ראד, ולא לדבר על זה שמדברים שטויות?

אין שום קשר לתוכנה MESSANGER, זה SERVICE שהרבה תוכנות משתמשות בו, אבל ההודעה הזו זה ספייוור שפשוט מנצל אותו. לא קשור SP1 SP2 ושטויות אחרות.

אז תנסו לשמור את שני תאי המוח שלכם מרוכזים ותפסיקו לזהם נושאים לאנשים ששואלים שאלות לגיטימיות.

פורסם

אל תתבלבלו בין ה- Windows Messenger שזו תוכנת המסרים המיידיים שמגיעה עם Windows XP לבין ה-Service שנקרא Messenger, שאחראי על העברת הודעות בין מחשבים ברשת (או בשפה של מיקרוסופט "Transmits net send and Alerter service messages between clients and servers."). ה-Service הזה לא נחוץ, ולכן ב-SP2 מיקרוסופט ביטלה אותו באופן אוטומטי - מתוך הנחה שמי שיודע שהוא צריך אותו, יודע גם איך להחזיר אותו לפעולה.

לפותח הדיון: שנה את הכותרת בבקשה, בהתאם לחוקי הפורום. אתה לא משתמש חדש ואתה אמור להכיר כבר את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים