פורסם 2002 ביולי 2023 שנים לכתבה לחצו כאן כך קבעה ועדת חקירה שמונתה לבדוק את פרשת הרופא הרולד שיפמן; רצח את מטופליו באמצעות זריקות הירואין קטלניות; בינואר 2000 הורשע ברצח 15 מטופלים ונגזרו עליו 15 מאסרי עולם די מצחיק אבל... אני שואל אותכם, האם ערפת הרג יותר? תרגישו חופשיים להגיב....
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים אם הוא הרג יותר? לא בטוח, אבל סה"כ הוא היה ראש של ארגון טרור כמה שנים טובותאבל אם הולכים ככה, לפי הועדה שפסלה את שרון מלהיות רמטכל או שר ביטחון- הוא הרג יותר.
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים תשמע אדון nice-1, גם אני שמאלני, קיצוני כמעט כמוך. אבל סה"כ לפעמים אפשר לשכוח פוליטיקה ולרדת על ערפאת חלאת האדם הז (למרות שהזקן המזיע שלו מאוד סקסי)...ד"א - אני מקווה שאני לא תוקף סתם ושלא הייתה אי הבנה בקשר להודעה שלך. אם כן, אז sorry
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים יותמווזה לא לצחוק על עראפת (שאני מסכים, הוא חלאה)זה פשוט לא קשור"האם עראפת הרג יותר?" היתה השאלהועניתי עליה
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים אם הוא הרג יותר? לא בטוח, אבל סה"כ הוא היה ראש של ארגון טרור כמה שנים טובותהיה? על פי הבדיקה האחרונה הוא עדיין. (אלא אם הוא כבר התפטר או שסילקנו אותו)
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים דבר ראשון הוועדה קבעה, שהוא הרג 215, ורק הורשע ב 15....דבר שני..... ערפאת לא הרג יותר. לא בידיו לפחות. לא כמו הד"ר שלנו.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים דבר ראשון הוועדה קבעה, שהוא הרג 215, ורק הורשע ב 15....בדיוק מה שבאתי להגידכתבה יותר מורחבת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.