פורסם 2005 ביוני 220 שנים תשמע,אתה יודע שהשם של התמונה הוא pokemon255.jpgאתה יודע שהמספר של הפוקימון שבתמונה הוא 106מ3 המילים הלא מובנות שיש במקור יצא לך G I Fעכשיו זה כבר לא כזה קשה..
פורסם 2005 ביוני 220 שנים שלב 14, הרי ברור שזה חד גדיא! אבל אני מנסה לרשום את זה למעלה ולא עובד....אני חושב שאני קרוב מאוד, עוד ליטוש אחד קטן.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים שלב 14, הרי ברור שזה חד גדיא! אבל אני מנסה לרשום את זה למעלה ולא עובד....אני חושב שאני קרוב מאוד, עוד ליטוש אחד קטן.אתה בטוח שכתבת נכון? שים לב ש רווח = - אז אל תכתוב עם רווחים.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים לא יודע ניסיתי את כל הפרוצדורותפשוט אני לא חושב שאני יודע לרשום חד גדיא כמו שהוא רשם בדיוק... זה הכל... צריך לבדוק עוד כמה אפשרויות.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים דיייי גבר נמאס לי!!! ניסיתי הכל עם המקף! ואני פשוט לא מצליחחחחחחחחלא יודע איך הוא רשם חד גדיא באנגלית לא יודע!!! יש יותר מדי אפשרויות!עם ch עם h עם ya עם ia ולא עובד לי כלום!
פורסם 2005 ביוני 320 שנים פשוט חד גדיא בשורת הכתובות?לא עובדלכתוב באנגלית את האותיות בעברית לא עובדלכתוב בעברית שהאנגלית מופעל לא עובד אז מה??????
פורסם 2005 ביוני 320 שנים קובץ ציפ???????????מהי כתובתו או מהו שמו של הקובץ?איזה שלב?ועל מה אתה מדבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.