עבור לתוכן

איך אני עושה דיסק עם תוכנה ככה שהוא יעלה בהדלקת המחשב?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות פורמט לכונן C ולהתקין WINDOWS מחדש, הבעיה היא שאני רוצה לעשות את הפורמט עם PartitionMagic 8.0

אבל אני לא יודע איך אפשר להעלות את המחשב ישר לתוכנה, אני יודע לשנות ב BIOS את האפשרות של אתחול המחשב מה CDROM

אבל איך אני מעלה את התוכנה?

תודה לעוזרים.

פורסם

פרטישן מג'יק יכולה ליצור לך דיסקטי איתחול שתוכל לעלות מהם ולשנות את המחיצות בדיסק.

קח בחשבון שתוכל רק לפרמט את הכונן מהדיסקט של פרטישן מג'יק ולא לעלות את ההתקנה של ווינדוס

אם אתה רוצה לעלות את ההתקנה שלה האפשרויות שלך או לחפש בביוס את סדר האתחול של המחשב (בדרך כלל זה נקרא boot order) או ליצור דיסקטי הפעלה של ווינדוס שדרכם תאתחל את המחשב והם יעלו כבר את ההתקנה מה CD

פורסם
  • מחבר

מהדיסקט אתחול של התוכנה אני אוכל לעשות גם פורמט?

מה הפקודות אם אתה זוכר?

פורסם

מדיסקט האיתחול של פרטישן מג'יק אתה תוכל לפרמט ולעשות שאר פעולות על המחיצות שאתה יכול לעשות עם פרטישן מג'יק

פקודות אתה לא צריך משום שהיא תעלה עם ממשק גרפי.

אפשר גם לעשות את הפירמוט מדיסק ההתקנה של XP ללא צורך בפקודות, פשוט תעלה ממנו ותתחיל התקנה כרגיל והוא ישאל אותך באיזשהו שלב מה לעשות עם המחיצה שעליה אתה מתקין

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שאפשר לעשות מהדיסק של הוינדוס אבל הבנתי שהוא לא הכי טוב ועם התוכנה זה יותר איכותי או משהו כזה.

פורסם

לא שמעתי על זה אף פעם

תחשוב על זה ככה:

אתה רוצה לפרמט את המחיצה שלך למערכת קבצים NTFS, שזאת מערכת קבצים שנוצרה על ידי מיקרוסופט

אז על מי אתה יותר סומך שתעשה את זה? דיסק ההתקנה של XP או תוכנה צד שלישי?

הדבר היחיד שכן עלול לגרום לצרות זה שבמהלך התקנה של XP תבחר לעשות פירמוט מהיר (quick), אז כשהוא שואל אותך פשוט תבחר בפירמוט רגיל והכל אמור להיות בסדר

פורסם

אין שום בעיה לפרמט דרך ההתקנה של XP. הסיבות היחידות שתעדיף לפרמט דרך תוכנה חיצונית יהיו אם תרצה מחיצה של FAT32 שתהיה גדולה מ-32 ג'יגה או מחיצה ב-NTFS ולא NTFS5 (שזו הגרסה של NTFS של XP).

ננסח את זה ככה: אם יש לך רק Windows XP על המחשב, אין סיבה שלא תפרמט ל-NTFS דרך ההתקנה של XP ותחסוך לעצמך שימוש בדיסקטים/ דיסקים מיותרים, קניית תוכנה וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים