עבור לתוכן

iRiver - מטען לארה"ב ומצלמות תומכות USB-TO-GO

Featured Replies

פורסם

היי למבינים, יש לי שתי שאלות:

1. קניתי את הH340 בבאג וקיבלתי מטען, האם הוא מתאים לשימוש גם בנסיעה לארה"ב או שאני צריך להשיג מטען שונה? אם כן, מאיפה אני אמור להשיג כזה מטען?

2. למכשיר יש אפשרות להעביר תמונות ממצלמות דיגיטליות, אילו מצלמות מנסיונכם תומכות בזה (פירמות או דגמים מסויימים) ועל מה הייתם ממליצים?

אני טס בשבוע הבא ואני חייב לברר את הדברים האלה כמה שיותר מהר...

תודה!

פורסם

גם לי יש את המכשיר זהה מבאג...המטען לא יתאים כי זה לא אותו שקע...

כל שנאי שעומד בדרישות יעבוד אני חושב.

כל מצלמה שהיא USB 1.1 תעבוד.

פורסם
  • מחבר

ברוב המצלמות שבדקתי מצויין USB אבל לא הגרסה. חוצמזה הבנתי שיש מצלמות שתומכות בUSB אבל דורשות התקנה של דרייברים וזה לא יעבוד עם הUSBTG של האייריבר.

לגבי המטען, אז איפה אני משיג מטען מתאים? אני לא רוצה להתקע בלי חשמל...

פורסם

תגיד...

הH340 נטען מהUSB או מהחשמל?

פורסם

אפשר גם USB וגם חשמל...חשמל 3 שעות USB הרבה יותר עוד לא בדקתי...

פורסם
  • מחבר

הטענה דרך USB נורא איטית

פורסם

אתה תמיד יכול להשתמש בדבר הזה עם הבטריות.

פורסם
  • מחבר

זה נחמד למקרי חירום ולמי שנוסע למקומות נידחים כמו אפריקה, הודו וכאלה. אבל אם אני בארה"ב ויש לידי שקע חשמלי אין ממש סיבה לבזבז כספים על בטריות ולהסתרבל עם המתקן הנוסף הזה לדעתי.

פורסם

על איזה בטריות אתה מדבר?

פורסם

על איזה בטריות אתה מדבר?

מכשיר חיצוני עד 4בט =20 שעות.

בא עם הגירסא האירופאית.

פורסם

זה מגיע עם הנגן?

או שאפשר לקנות את זה כתוספת?

פורסם

המתקן עם הסוללות מגיע עם ה 340.

לגבי המצלמה - כל מצלמה שלא דורשת דרייברים תתחבר לנגן. אם המצלמה שלך כן דורשת דרייברים אתה יכול לקנות קורא כרטיסים פשוט (אבל שים לב שהוא לא יצטרך דרייברים - אם אתה יכול תנסה אותו לפני שתקנה) ולהוריד דרכו את התמונות מהכרטיס של המצלמה.

לגבי השנאי - על שלי לפחות כתוב שהוא מתאים ל 100-240V מה שאומר שהוא יתאים גם לשקע בארה"ב מבחינת מתח, רק תצטרך לקנות מתאם לתקע (עם שני חיבורים מאונכים כמו ל ארה"ב, אתה יכול למצוא כזה בכל חנות למטיילים או חנות אלקטרוניקה)

נסיעה נעימה

גלעד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים