פורסם 2005 במאי 2920 שנים קניתי דיסק קשיח חדש למחשב וחברתי אותו כSLAVEוהתקנתי עליו WIN XP עכשיו אני רוצה להעיף את הדיסק קשיח הישן ה MASTERשאלתי היא איך אני גורם למחשב לעשות BOOT מהדיסק החדש שאותו אני אחבר כ MASTERכי כל קבצי הBOOT נמצאים בקשיח הישן..
פורסם 2005 במאי 2920 שנים לא ניסיתי אבל אני מנחש שזה אומר לעבוד:אחרי שהדיסק החדש שלך מחובר כ master תעלה עם דיסק ההתקנה של XPתלחץ R במסך הראשון להגיע ל recovery consoleשם תריץ את הפקודות fixboot ו fixmbr ואז תרסט.חשוב שתגבה את הנתונים קודם, קח בחשבון שלא ניסיתי את זה מעולם, זה די ניחוש
פורסם 2005 במאי 3020 שנים תעלה עם הדיסק של XP.תיכנס לRecovery Console ותרשום FIXBoot. fixboot drive name:Use this command (where drive name is the drive letter where the boot sector will be written) to write the new Windows boot sector code on the boot partition. This command fixes problems where the Windows boot sector is corrupted. The Emergency Repair process also fixes the boot sector. This command overrides the default of writing to the system boot partition.כמובן אל תשכח לעשות Active למחיצה.כל הפקודות של Recovery Console.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.