עבור לתוכן

קבלו ציטוט מפי האמינטור של דום3 (לגבי המנוע)

Featured Replies

פורסם

הציטוט נלקח מ"Pc plus"

"כמה מהמפלצות שלנו כללו בתחילת הפיתוח כמיליון פוליגנים . המפלצות של היום כוללות עד חמשת אלפים פולגינים ."

אני מאמין שהם יריצו הרבה בחינות על הכרטיסים הגרפיים כדאי לראות איך הם רצים עד שזה ירוץ ברזולוציות גבוהות ב high , זה מחזק את התאוריה שהמשחק שרצו ב e3 היה יותר tech demo להראות את הגרפיקה עד שהוא יצא אולי היא תרד .

פורסם

הציטוט נלקח מ"Pc plus"

"כמה מהמפלצות שלנו כללו בתחילת הפיתוח כמיליון פוליגנים . המפלצות של היום כוללות עד חמשת אלפים פולגינים ."

אני מאמין שהם יריצו הרבה בחינות על הכרטיסים הגרפיים כדאי לראות איך הם רצים עד שזה ירוץ ברזולוציות גבוהות ב high , זה מחזק את התאוריה שהמשחק שרצו ב e3 היה יותר tech demo להראות את הגרפיקה עד שהוא יצא אולי היא תרד .

מה זאת אומרת כשהמשחק יצא אז הגרפיקה תהייה פחות טובה? ממה שהם תיככנו שהיא תהייה? הורדיו את הפולגינים אוווף *** *** *** !!! :'( :'( :-X :-\ :asthanos: :AR15: :bash:

פורסם

כי הם לא רוצים לעשות את אותה טעות שעשו מפתחי GTA 3 ולעשות את המשחק כבד מדי, חברות המשחקים עובדות לפי שוק הממוצע הן מפתחות משחקים למחשב של המשתמש הממוצע שהוא החלק הגדול יותר של קהל היעד ( הגיימרים ) הן בונות את המשחק כך שהוא ייראה יפה ומרשים אבל לא יותר מדי כדי שהוא יוכל לעלות גם על מחשבים חלשים יותר כי לא לכולם יש מעבד 2.0 וGF4 TI 4600 עכשיו אתה מבין למה.

פורסם

למה תמיד אני צריך לעשות את העבודה השחורה? 8)

כמות גדולה מאד של פוליגונים מאפשרת חישובי תאורה מדוייקים וראליסטיים. הדורות האחרונים של מאיצים (GF2 GTS ומעלה) מאפשרים לעשות חישובי תאורה לכל פיקסל. לכן, הם הקטינו את כמות הפוליגונים ושמו את נתוני התאורה של המודלים המקוריים שכוללים מאות אלפי פוליגונים בטקסטורות, ומנצלים את היכולת של המאיצים לחשב את התאורה בכל פיקסל באמצאות טקסטורות מיוחדות. לטקסטורות האלה קוראים Normal Maps.

האיכות הסופית של הגרפיקה כמעט לא משתנה, אך בגלל הקטנת כמות הפוליגונים הביצועים גדלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים