פורסם 2005 במאי 2720 שנים בחיבורי הרשת בWIN PRO אין לי הצגה של חיבורי הרשת (כרטיס רשת. ומודם ADUS בחיבור USB).בעיון במנהל ההתקנים יש לי זוהוי של שני החיבוריםהיא ההופעה של הדברים מוננה ממני לעשות התנתקות יזומה מהאינטרנט (על מנת להתנתק עליי סגור את הדפדףן ואז המחשב לפעמים שאול אם אני רוצה להתנתק אם הוא לא שואל הוא ממשיך להתחבר). על מנת לסדר את ההגדרות היה עלייי ללכת לכלים, אפשרויות אינטרנט ואז התקשרויות ומשם לסדר את ההגדרות של החיבור (דרך הפוכה).אין לי קיצור להתחברות על שולחן העבודה. או באפשרות הלתנתק ב'חלון' ההתנתקות של שני המחשבים ליד השעון.האם יש פיתרון אחר לבעיה פרט לפרמוט המחשב???נ.ב. מצורף התמונה של חיבורי הרשת.....[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 2720 שנים כנס לשרותים (לא אלה בבית) ע"י הפעולות הבאות:לחיצה עם המקש הימני של העכבר על "המחשב שלי" ואז לחיצה על האפשרות שתיפתח בשם "ניהול".עכשיו יפתח חלון חדש ושם תכנס ל"שרותים ויישומים" ואז תכנס ל"שרותים".שם יש לך רשימה של שרותים, תוודא שם שהשרות "Network Connections" נמצא במצב אוטומטי, ושהשרות "Remote Access Conection" נמצא במצב ידני.כדי לבדוק זאת פשוט לוחצים על שם השרות פעמיים ואז כתוב לך מה המצב (הכל טוב מה אתך?), אם הוא במצב שונה ממה שאמרתי תשנה למה שאמרתי שהוא אמור להיות ואז תלחץ על אישור ותפעיל את המחשב מחדש. - לאחר מכן, החיבור אמור להופיע בתיקייה הזו.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר תודה רבה רק יש לי שאלה קטנה...כאשר אתה רושם:Remote Access Conectionאתה מתכוון ל: Remote Access Conection Managerאו ל: Remote Access Auto Conection Managerתודה מראש עמיר שחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.