עבור לתוכן

יש לי דיסק מקורי של xp pro ורציתי לדעת עם אני יכול..

Featured Replies

פורסם

להכנסי אלוי כל מיני תוכנות שישר אחרי התקנת הוינדוס יהיו לי כבר את כל התוכנות הדרושות לי.

אפשרי?

לפי מה שהבנתי זה חוקי לצרוב את הדיסק אם יש לך אותו מקורי..

ועוד משהו שקשור:

אממ,קיבלתי מחבר שלי 3 דיסקים של התקנת וינדוס xp:

1.של הבוט.

2.של ההתקנה.

3.גם של ההתקנה.

אחרי שאני מתקין את הוינדוס כבר יש לי מסנגר 7 ועוד תוכנות,כאשר נכנסתי דרך המחשב שלי לתוך הכונן תקליטורים כדי לראות את הקבצים בדיסק ההתקנה ראיתי שיש קובץ עם סיומת gho ,יש סיכוי לפתוח אותו ולהנכניס להתקנה עוד תוכנות?

תודה רבה רבה מראש!!!

פורסם
  • מחבר

תודה אבל קראתי את המדריך ולא כתוב שם איך להכין את הקבוץ בתוספת של תוכנות..

בכל מקרה תודה.

פורסם

תתקין את ה-XP מחדש, על H.D נקי, תתקין את התוכנות שלך ותעשה IMAGE למחיצה עם NORTON GHOST או משהו, ותצרוב את ה-IMAGE הזה על דיסקים משלך.

אף פעם לא עשיתי את זה אבל זאת גם דרך :cool2:.

פורסם
  • מחבר

אממ תודה רבה!!

שני דברים:

1.לא הבנתי לאיזה מחיצה צריך לעשות IMAGE  אתה יכול להסביר לי בבקשה?

2.אפשר לינק לתוכנה?(יש לי אותה כבר)..

תדה רבה רבה!! :xyxthumbs: ;D!

עריכה:יש לי את התוכנה אבל אני לא מבין מה לעשות בה..

פורסם

כמו שכתבתי, אף פעם לא התעסקתי עם זה, אני רק יודע על האפשרות הזו, כך שאני לא יכול לעזור לך :-\. תוכל לנסות לחפש עזרה בעצמך ב-GOOGLE או ב-HELP של התוכנה או לחכות לעזרה מהפורום.

בקשר ל-1, אתה עושה IMAGE למחיצה עליה התקנת את ה-XP עם התוכנות. ואז אתה יכול לצרוב את הקובץ הזה לדיסק או יותר, להכין את אותו דיסק כ-BOOTABLE (אבל BOOTABLE יחודי של התוכנה איתה אתה עובד...), ואז ברגע שאתה צריך להתקין את ה-XP מחדש, אתה פשוט מעלה את המחשב מהדיסק ואז הוא שואל אותך לאיזה כונן להעתיק את ה-IMAGE.

אם אתה לא יודע, ככה עובדים היום כל אנשי ה-SYSTEM או מנחי יישומים בצבא, הם לא מתקינים חלונות עם דיסקים של חלונות, הם פשוט עובדים עם דיסקים שעליהם צרבו IMAGE-ים. ככה שאין להם הרבה מה לשבור את הראש, מכניסים דיסק, מעתיקים ויש חלונות.

פורסם

יש 2 שיטות לעשות את מה שאתה רוצה

הראשונה זה לעשות Image של הכונן עם גוסט, הצרה היא שאם אתה משתמש במחיצה אחת לכל הכונן זה יצור קובץ Image ענקי שלא בהכרח יהיה לך איפה לגבות אותו. מצד שני אם אתה כמוני ועושה מחיצה C שרק מערכת ההפעלה תשב עליה אז ה Image לא ישחזר לך תוכנות.

השיטה השניה היא לעשות שינויים בדיסק של ה XP, שמעתי שזה אפשרי ועל אנשים שעשו את זה אבל מעולם לא ניסיתי, אני לא חושב שזה חוקי. בכל אופן לצרוב את הדיסק של ה XP מותר לך למטרות גיבוי בלבד, הכוונה לצרוב אותו אבל להתקין אותו רק על מחשב אחד

פורסם
  • מחבר

אממ,אני הבנתי מה הרעיון אבל אני לא יודע איך עושים את זה בתוכנה norton ghost....

בבקשה תעזרו לי!!!

תודה. :nixweiss:

פורסם

לא אמורה להיבצר לך בעיה מיוחדת ביצירת קובץ שכזה, כל שעלייך לעשות הוא לבחור כונן, אז לבחור להיכן אתה מעוניין לגבות את הקובץ בתוכנה וזהו!

אם בכל זאת לא הבנת אותי, נסה את המדריכים המצויינים שהכינו בשבילך Symantec

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים