עבור לתוכן

התקנתי ווינדווס מחדש על כונן קשיח חדש שקניתי ויש לי בעיה מוזרה !

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום  :hi:

אני יודע שאולי הכותרת שלי לא כל כך מובנה אבל אני ינסה להרחיב פה על הבעיה שיש לי .

קניתי כונן קשיח חדש  וההיתי צריך להתקין ווינדווס XP מחדש עליו עכשיו יש לי עותק מקורי של ווינדווס XP הום אודישן בעיברית ... התקנתי אותו

והכל עבר כרגיל וסבבה . אבל כאשר התקנתי את חיבור האינטרנט והתחברתי לאינטרנט , אחרי זמן מאוד קצר התצוגה הופכת לתצוגה הישנה הקלאסית מהגירסאות הישנות יותר של הווינדווס והוא מנתק לי את החיבור ואני לא יכול להתחבר עוד עד שאני לא עושה ריסטרט .

ניסיתי להתקין עוד כמה וכמה פעמים את הווינדווס מחדש אבל כלום לא עובד הבעיה פשוט חוזרת על עצמה ! אני ממש מיואש

פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה ...

יש פתרונות לבעיה המוזרה ?

פורסם

לפני שהתחברת לאינטרנט התקנת פיירוול, נכון?

פורסם
  • מחבר

זה לא בא עם הווינדווס XP שאני מתקין אותו ?

פורסם

זה לא בא עם הווינדווס XP שאני מתקין אותו ?

תלוי, אם מה שיש לך מגיע עם SP2 מובנה אז כן, אם לא אז לא.

רוב הסיכויים שאם קנית את העותק שלך לפני יותר מחצי שנה הוא לא מגיע עם פיירוול מובנה.

מתי קנית אותו?

מה רשום על הדיסק?

תביא תמונה של מאפייני המערכת (אתה לוחץ לחיצה ימנית על ה"מחשב שלי" ועושה "מאפיינים").

פורסם
  • מחבר

לא הגירסה שלי לא כוללת SP2.

פורסם

לא הגירסה שלי לא כוללת SP2.

אז זאת הבעייה...

לפני ההתחברות הראשונית לאינטרנט תתקין פיירוול ואנטיוירוס (והמדקדקין יגידו גם אנטיספייוור) ורק אז תתחבר לאינטרנט (וכמובן לא לשכוח לעדכן את מערכת הפעלה/אנטיווירוס/פיירוול/אנטיספייוור)

פורסם
  • מחבר

אנטיספייוור ואנטיוירוס יש לי אבל איזה פיירוול כדי להתקין ? והאם זה יעזור ? הבעיה שלי מוכרת ?

פורסם

כנס ל www.windowsupdate.com ותבצע סריקה לעדכונים. האתר יציע לך לעדכן את מערכת ההפעלה שלך ע"י הורדת כמה עדכונים קריטיים, אז תן למחשב להוריד את העדכונים ולבצע התקנה.

זה ייקח קצת זמן אז תן לו לעבוד ובינתיים לך לטיול קצר או משהו.

פורסם
  • מחבר

הלוואי ויכלתי לעשות את זה אבל אני לא יכול ! כמו שכבר כתבתי אני לא יכול להיות מחובר יותר מ5 דקות !

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם הצלחתי לתקן את הבעיה . :xyxthumbs: הודות להמלצות שלכם .

פורסם

ספר לנו בבקשה מה הייתה הבעיה ואיך פתרת אותה. אולי מישהו יוכל להיעזר בזה בעתיד.

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר קתבתי בעיה מוזרה ביותר ... התקנתי וונינדווס XP הום אודישן בעיברית והכל פעל כשורה , לאחר שהתקנתי את החיבור של האינטרנט והתחברתי

לא יכלתי לשהות באינטרנט יותר מ5 דקות ברציפות ... הקשר היה מתנתק המיסגרות של הווינדווס נהפכו להיות בסגנון המראה הקלאסי והישן מהמהדורות הקודמות

ולא יכלתי להתחבר מחדש עד שאני עושה ריסטרט .

ניסיתי להתקין עוד כמה פעמים אחרי אבל אותה בעיה חזרה .

מה שעשיתי זה פשוט התקנתי את הפירוול וזה פתר את הבעיה ... מייד עם כניסתי הראשונה לאינטרנט התקנתי את העידכון SP2 ועכשיו הכל פועל תקין !

:cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים