פורסם 2005 במאי 2720 שנים אני רוצה לצרוב דיסק איתחול(של WIN98) עם האפשרות: "press any key to boot from cd" (כמו דיסק ההתקנה של XP)את הצריבה אני יודע אבל איך מוסיפים את האפשרות השנייה?תודה מראש...
פורסם 2005 במאי 2720 שנים דיסק אתחול זה משהו שאתה מכין, לא סתם לצרוב כמה קבצים ביחד. באיזה תוכנה אתה משתמש כדי להכין אותו?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אני לא ממש הבנתי למה הדיסק שלך נועד (לאפשר איתחול מהCD ). את זה אפשר להגדיר בביוס, שהוא יעשה BOOT קודם מה- CD.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר דיסק אתחול זה משהו שאתה מכין, לא סתם לצרוב כמה קבצים ביחד. באיזה תוכנה אתה משתמש כדי להכין אותו? winimage אני לא ממש הבנתי למה הדיסק שלך נועד (לאפשר איתחול מהCD ). את זה אפשר להגדיר בביוס, שהוא יעשה BOOT קודם מה- CD. הדיסק נועד לעשות BOOT אבל... השאלה לא הייתה מובנת וננסה לנסח את השאלה ככה: שרוצים להתקין XP וצריכים להישתמש בקבצי סיסטם של הXP צריכים ללחוץ על מקש כלשהו מתי ששהודעה:"press any key to boot from cd" ואז ההתקנה של הXP מתחילה ואם לא לוחצים של ההתקנה של הXP לא פועלת הבעייה היא שאני רוצה להכניס הגדרה בדיוק כזאת רק שבמקום שההתקנה של הXP תתחיל תבוא השורת פקודה של דוס <\:a
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.