עבור לתוכן

עזרה במחיקת וינדווס, נואש.(עידכון עמוד 2)

Featured Replies

פורסם

אוקי היום הייתה לי הפסקת חשמל בבית, אחרי שהחשמל חזר הדקלתי את המחשב אבל הוא לא עלה בכלל לוינדוס

אחרי מלא ניסיונות בסוך איכשהו הצלחתי להתקין וינדווס מחדש אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור בין שני מערכות הפעלה

החדש או הישן שאני בוחר את הישן המחשב לא עולה ושאני בוחר את החדש השמחש עולה.

אני מבקש עזרה למחוק את וינדוס הישן ושאני יפעיל את המחשב אני לא יצרך לבחור וינדוס אלה שהוא יעלה לבד.

תודה

פורסם

אוקי היום הייתה לי הפסקת חשמל בבית, אחרי שהחשמל חזר הדקלתי את המחשב אבל הוא לא עלה בכלל לוינדוס

אחרי מלא ניסיונות בסוך איכשהו הצלחתי להתקין וינדווס מחדש אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור בין שני מערכות הפעלה

החדש או הישן שאני בוחר את הישן המחשב לא עולה ושאני בוחר את החדש השמחש עולה.

אני מבקש עזרה למחוק את וינדוס הישן ושאני יפעיל את המחשב אני לא יצרך לבחור וינדוס אלה שהוא יעלה לבד.

תודה

אם רק למחוק את אפשרות הבחירה שם טובה לך, אז זה נמצא בקובץ Boot.ini על כונן C: שלך (מן הסתם).

ערוך את הקובץ עם נוטפאד, ושנה את הערך של Timeout ל1.

ככה הטיימר אחרי שניה יבחר את המערכת ולא תצטרך לחכות.

אם הסימון הוא בדיפולט על המערכת הישנה, אז שים לב שיש גם פרמטר default בקובץ, שים שם את שם המחיצה עם המערכת החדשה. לא כותבים את אות הכונן, פשוט תעתיק את האפשרות השניה שיש לך תחת Operating systems.

נדב.

פורסם

במסך שבחרת באיזה כונן ברצונך להתקין את הוינדוס קודם כל מחקת את אותו הכונן ואז יצרת אותו מחדש?

אם לא עשית זאת אז תעשה.

*אל תשכח להעביר את כל הדברים החשובים למחיצות שונות*

פורסם
  • מחבר

אם רק למחוק את אפשרות הבחירה שם טובה לך, אז זה נמצא בקובץ Boot.ini על כונן C: שלך (מן הסתם).

ערוך את הקובץ עם נוטפאד, ושנה את הערך של Timeout ל1.

ככה הטיימר אחרי שניה יבחר את המערכת ולא תצטרך לחכות.

אם הסימון הוא בדיפולט על המערכת הישנה, אז שים לב שיש גם פרמטר default בקובץ, שים שם את שם המחיצה עם המערכת החדשה. לא כותבים את אות הכונן, פשוט תעתיק את האפשרות השניה שיש לך תחת Operating systems.

נדב.

תודה אבל לא מצאתי את הקובץ Boot.ini ומה זה דיפולט??

מצטער על הבורות אני לא מבין כל כך במחשבים.

וכן כל הקבצים שלי נמחקו :'(

פורסם

וכן כל הקבצים שלי נמחקו  :'(

תנסה להריץ חיפוש.

ד"א-תתיחס לתשובה שלי

פורסם

וכן כל הקבצים שלי נמחקו  :'(

הוא מוסתר בדיפולט

תעשה שיראה את כל הקבצים והתיקיות...

הוא בC.

נדב.

פורסם

אם נמחקו לך כל הקבצים ואין לך חומר שאתה רוצה או יכול לשמור, למה שלא תעשה התקנה חדשה ומסודרת על אותה מחיצה? כפי שנאמר קודם, וכדי למנוע התקנת חלונות פעם שלישית על אותה מחיצה, אתה צריך למחוק את מחיצה C (עליה, כך אני מניח, נמצאת מערכת ההפעלה), ליצור אותה מחדש ולהמשיך בהתקנה כרגיל.

פורסם
  • מחבר

איך אני מוחק את המחיצה c?

פורסם

אל תתיחס לקישוקושים שנאמרו לך פה...

איזו מערכת הפעלה זאת?

פורסם
  • מחבר

XP הום אדישון

פורסם

אל תתיחס לקישוקושים שנאמרו לך פה...

איזו מערכת הפעלה זאת?

על איזה קשקושים אתה מדבר? יש לך עצה יותר טובה? הבן אדם עשה סמטוחה, איבד את הקבצים שהיו לו על המחיצה ולא נשאר מה להציל. מה יותר פשווט ונכון מאשר לפרמט את המחיצה ולעשות התקנה חדשה? במקום לחלק ציונים תלמד אותו איך מבצעים התקנה נכונה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הקובץ וזה מה שרשום:

[boot loader]

timeout=30

default=signature(ec2df36a)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

signature(ec2df36a)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect /NoExecute=OptIn

מה צריך לשנות???

עידכון: תודה רבה הצלחתי תודה על העזרה :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים