פורסם 2005 במאי 2020 שנים יש לי בתקייה של וינדוס איזה קובץ LOG שהוא ממש גדול איזה 60 מגה,וזה קובץ לוג! עכישו שאני עושה איחוי דיסק הוא כל הזמן מוצא מלא פגמים בקובץ הזה, וחשבתי על למחוק אותו, הקטע שאני לא יודע אם זה בטוח כי הוא נמצא בוינדוס..ושעשיתי איחוי מצאתי אותו לפי זה:WINDOWS\Debug\NetSetup.LOGאפשרי למחוק? או לא לגעת?
פורסם 2005 במאי 2020 שנים זה מה שמצאתי על הקובץ הזה: netsetup.log-This log file contains information about workgroup and domain membership. XP writes the netsetup.log file to the \%systemroot%\debug folder. אצלי הוא 3KB. אתה בטוח שאצלך הוא 60MB ?
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר זה מה שמצאתי על הקובץ הזה: netsetup.log-This log file contains information about workgroup and domain membership. XP writes the netsetup.log file to the \%systemroot%\debug folder. אצלי הוא 3KB. אתה בטוח שאצלך הוא 60MB ? כן 47 מגה בייט...אז למחוק?
פורסם 2005 במאי 2020 שנים בעיקרון, כן, אתה יכול למחוק, זה כולה LOG ואין בו שימוש. ליתר ביטחון, תעביר אותו בינתיים לסל מיחזור, תראה שהכל עובד כמו שצריך ומאוחר יותר תמחק לגמרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.