עבור לתוכן

VODOO3 לא עובד NEVERWINTER NIGHTS מה עושים ? אבא

Featured Replies

פורסם

Eניתי לבן שלי NEVERWINTER NIGHTS אבל המשחק לו עובד, לפי הודעות השגיאה אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך. יש לנו VODOO3 , פנטיום 3 128K זכרון.

מה עושים איפה מורידים DRV מתאים (ניסיתי כל מיני) ואם צריך כרטיס חדש אז מה מומלץ?

תודה :D

פורסם

קודם כל, נראה לי יש לך 128M זיכרון, לא 128K...

דבר שני, יש שמועה שהמשחק אוליי יעבוד עם דרייברים של Underground גירסה 1.09 אם תשנה משהו באחד מהקבצים של המשחק...

אני יכול להסביר לך יותר אם תרצה, אבל בעיקרון המשחק לא תומך בכרטיס הזה והוא מתחת לדרישות מינימום.

אם אתה רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אז תציין גבול מחירים ואז נוכל לעזור לך יותר טוב...

פורסם

קנה כרטיס חדש מתאים... אם אתה לא רוצה להוציא יותר מדיי יש כל מיני אפשרויות:

400 שקל:

Ge-Force 2 MX400 64mb

500 שקל:

Ge-Force 2 Ti 64mb

600 שקל:

Ge-Force 4 MX440 64mb ddr

פורסם

הכרטיס לא תומך בהרבה מהמשחקים החדשים, משום שהוא לא נתמך בdirectX 8.1

אתה יכול לא לקנות כרטיס מסך חדש ולחכות שיוציאו (אולי) דרייברים מתאימים, אבל בנתיים אנחנו לא רואים שזה קורה

(החברה נסגרה, כל הדרייברים החדשים הם מחרתרתיים)

לפני שאתה הולך לקנות כרטיס חדש, תנסה להוריד את הדרייברים החדשים (שאתה יכול למצוא כאן באתר אני חושב)

ולשלוח שאלה לפורום בvoodoofiles.com

פורסם

Neverwinter Nights לא עובד עם וודו לא משום שהוא לא תומך ב-direct 8.1 אלא בגלל שלא תומך ב-opengl 1.2...

דבר שני, אני לא יודע מאיפה הבאת את המחירים האלה, אבל אין כזה דבר geforce 3 ti ב-500 שקל ואין geforce 4 mx ביותר מ-600!

פורסם

Neverwinter Nights לא עובד עם וודו לא משום שהוא לא תומך ב-direct 8.1 אלא בגלל שלא תומך ב-opengl 1.2...

דבר שני, אני לא יודע מאיפה הבאת את המחירים האלה, אבל אין כזה דבר geforce 3 ti ב-500 שקל ואין geforce 4 mx ביותר מ-600!

זה GF2 Ti לא 3 תקרא לפני שאתה מדבר.

פורסם

צודק...

מצטער...

ככה זה כשעייפים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים