עבור לתוכן

ביטול Preview של תמונות בתקיית My Pictures

Featured Replies

פורסם

ב-Windows 2000 Professional יש בתקיית My Pictures חלון גדול בצד שמאל למטה שמציג Preview של התמונה המסומנת, ומאפשר לבצע פעולות שונות כמו Zoom.

החלון הזה מופיע באופן קבוע בלי קשר לסוג התצוגה של הקבצים.

איך מבטלים את החלון הזה באמצעות ה-Registry?

פורסם

נסה לחפש בתפריט ה-View פקודה עם Taskbar Pane או משהו אחר.... זה די פשוט :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לבטל את ה-Image Preview שמופיע בצד שמאל בכל תקייה, אלא את החלון הגדול של Image Preview שמופיע רק בתקייה My Pictures.

פורסם

נסה את זה:

1. Open My Computer and select the folder in the left-hand pane.

2. Use the View menu to press Customize This Folder.

3. Press Next.

4. If you had previously customized this folder, check Remove customizations and press Next. Check Restore default folder template and press Next and Finish.

5. If you had never customized this folder, Check Choose or edit an HTML template for this folder and press Next. Select Standard, Classic (icons only), or Simple and press Next and Finish.

פורסם
  • מחבר

תודה! זה הסתדר.

אתה יודע אולי איך גם להסיר את הכיתוב בצד שמאל שמסביר לך שהתקייה My Pictures נועדה לסדר את התמונות שלך, או לחילופין להוסיף כיתוב דומה לתקיות My Music ו-My Videos?

בנוסף לכך, אני מעוניין לשנות את האייקון של התקיות My Music ו-My Pictures.

אני מעוניין בפתרון Low-Level ולא בשימוש בתוכנה.

פורסם

אני לא ממש בטוח למה התכוונת שאמרת הכיתוב שמופיע ליד My Pictures ושאר התיקיות נסה לפרט יותר...

לגבי הסמלים, אני כמעט משוכנע שאין אפשרות לעשות זאת ב-Windows 2000 ללא תוכנה חיצונית, ב-Windows XP זה אפשרי אבל לא במערכת ההפעלה שלך. :itschy:

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לכיתוב במסגרת הצהובה מתחת לשם תיקייה My Pictures בצד שמאל. זה נקרא תיאור תיקייה.

בטוח שאפשר לשנות אייקונים של תקיות ב-Windows 2000 ללא שימוש בתוכנה של צד שלישי.

כל התוכנות שמשנות את האייקונים של תיקיות לא ממציאות את הגלגל מחדש, אלא משתמשות באפשרויות ש-Windows מחביא.

כל האייקונים של התקיות והקבצים חבויים איפשהו ב-Registry או משהו כזה, כך שאם מוצאים את ההגדרה שלהם, אז אפשר לשנות אותם באופן ידני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים