עבור לתוכן

מדפסת Canon לא עובדת / נתמכת ב - Windows XP

Featured Replies

פורסם

שלום .. ::)

יש לי בעיה, 99.9% אחוז שמקור הבעיה ב - Windows עצמו ולא בחומרה, כי המדפסת עצמה עובדת טוב, היא תקינה לחלוטין כבר בדקתי את זה.

אממ .. אז ככה, יש לי מדפסת Canon BJC-4300 ו - Windows XP Pro SP1

הדרייברים שיש לי לא מתאימים ל - Windows XP, אז הורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה, דרייברים ל - XP.

כשניסיתי להתקין אותם, פשוט לא הלך :-\ זה רושם לי בסוף ההתקנה שגיאה ולא מסיים את ההתקנה. ניסיתי להתקין את המדפסת ידנית דרך ה - Windows עצמו, ע"י לוח הבקרה > מדפסות ורכיבי חומרה אחרים > הוספת מדפסת .. כשאני לוחץ על "הוספת מדפסת" זו ההודעה שאני מקבל :

16wp1.jpg

האשף של "הוספת מדפסת" אפילו לא עולה .. ישר אני מקבל את השגיאה הנ"ל.

כשהיה לי Windows XP Home Edition המדפסת כן עבדה, למה בגירסה הזו של ה - XP Pro המדפסת לא עובדת ?

יכול להיות שזה קשור ל - SP1 ? איך אפשר לסדר את הבעיה ?

תודה מראש !! ;)

פורסם

זה הדרייבר שניסית?

http://software.canon-europe.com/software/canon_bj_windows_2000xp_printer_driver_for_bjc4300s1423.asp?model=

יכול להיות שזה באמת בגלל SP1, כי לפעמים זה יכול לגרום לבעיות עם חומרה מסויימת.

תנסה לבדוק כל מיני גרסאות דרייברים של אתרים שונים של Canon יש כל מיני

למשל Europe, Usa וכו'.

פורסם

לא נראה לי שזו בעיה של דרייברים, דרייברים מאתרים שונים הם אותם דרייברים (זאת אותה חברה הרי...). הוא טוען שאפילו אשף הוספת מדפסת לא עובד!. זאת באמת בעיה ב-XP.

לפוח הת'ראד, תסרוק וירוסים ותסרוק שגיאות בכונן. אם זה לא עוזר, תנסה להעלות את המחשב ב-DIAGNOSTIC MODE ב- MSCONFIG ואז להעלות שוב את האשף.

אם זה לא עוזר...אז כנראה שתצטרך להתקין מחדש את ה-XP :-\. ממש לא נראה לי שזה קשור ל-SP1 או אם זה PRO או HOME, זה לא אמור לשנות לשום דרייבר, לשום רכיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים