עבור לתוכן

בעיה עם הAUTO COMPLETE

Featured Replies

פורסם

אצלי בINTERNET OPTIONS-->CONTENT-->AUTO COMPLETE הכל מסומן בV ובד"כ הכל טוב.

מה שאני מעוניין לדעת זה איך אני משנה הגדרות, כלומר: 1) איך אני משנה שם משתמש או סיסמא שבאה מיד אחריו?

2) (שיותר חשוב לי) איך אני גורם לו להעלות לי את השאלה אם להשלים או לא באתרים מסויימים שבהם הוא לא שואל (גם עם שם משתמש וסיסמא)?

ובכלל- האם יש איזה מקום במחשב בו נשמרים כל הדברים האלה וניתנים לשינוי/עריכה בלי לעשות V טוטאלי על הכל?

פורסם
  • מחבר

באמת לא יכולים לעזור? הייתי בטוח שזו בעיה פשוטה לאור ההסברים שאנשים ענו פה על הA.C, כך שהנחתי שלעשות את ההפוך (כלומר- ביטול/שינוי שלו) לא אמור להוות בעיה.

פורסם

בקשר ל-1, לא הבנתי.

בקשר ל-2, אני יודע שעם תחילת השימוש בדפדפן מוצגת לך שאלה בקשר להשלמה אוטומטית ואם אתה מסמן "כן" אז זה כולל את כל האתרים. לא נראה לי שאתה יכול לבחור באילו אתרים זה יעבוד ובאילו לא. חוץ מזה, מה זה מפריע לך?

פורסם
  • מחבר

הסבר ל1) היה לי שם משתמש וסיסמה באתר מסויים. הA.C עבד והכל היה טוב. שיניתי את הסיסמא (עזוב למה!). הוא עדיין מקפיץ לי את הסיסמא הישנה ואז אני לא יכול להכנס. כשאני משנה ידנית לסיסמא החדשה, הוא אמנם נכנס והכל עובד אבל הוא לא מציע לי לשנות את ההגדרה של שם משתמש+סיסמא (כמו שבעבר). יותר ברור עכשיו?

הסבר ל2) נכון שהשאלה שהוא שאל בהתחלה נענתה על ידי בחיוב, כלומר שישאל כל פעם וישמור, אבל יש אתרים שהוא מסרב לעשותאת זה וכל פעם אני צריך לרשום גם ש"מ וגם סיסמא. אין לי דרך ליצור לו את זה שיקפוץ כדי שישמור את זה פעם אחת?

ושוב- האם כל השמות והסיסמאות רשומות איפשהו???

פורסם

הסבר ל1) היה לי שם משתמש וסיסמה באתר מסויים. הA.C עבד והכל היה טוב. שיניתי את הסיסמא (עזוב למה!). הוא עדיין מקפיץ לי את הסיסמא הישנה ואז אני לא יכול להכנס. כשאני משנה ידנית לסיסמא החדשה, הוא אמנם נכנס והכל עובד אבל הוא לא מציע לי לשנות את ההגדרה של שם משתמש+סיסמא (כמו שבעבר). יותר ברור עכשיו?

הסבר ל2) נכון שהשאלה שהוא שאל בהתחלה  נענתה על ידי בחיוב, כלומר שישאל כל פעם וישמור, אבל יש אתרים שהוא מסרב לעשותאת זה וכל פעם אני צריך לרשום גם ש"מ וגם סיסמא. אין לי דרך ליצור לו את זה שיקפוץ כדי שישמור את זה פעם אחת?

ושוב- האם כל השמות והסיסמאות רשומות איפשהו???

1. אני לא בטוח שאני מבין אותך,

דרך a.c, אי-אפשר לשנות את הpassword.

הקודים נשמרים בקבצי טקסט, cookies:

C:\Documents and Settings\youreusername\Cookies\

בשביל לנקות את הסיסמא הישנה עושים clear passwords,

כדי לנקות שם משתמש משורת כתובת עושים clear forms.

2. תסמן "וי" רק על השניים הראשונים ותנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים