עבור לתוכן

בעיה בהפעלה עם הוינדוס של התוכנות

Featured Replies

פורסם

שאני מפעיל את הוינדוס אז כל התוכנות נטענות לTRAY נכון? אז לפני כמה זמן כל התוכנות נטענות אבל לא לTRAY זה עוד בסדר אבל הם גם כאילו לא עובדות אני צריך להפעיל את כל מה שלא בTRAY מחדש כדי שיעבוד

מה זה????? :s05:

פורסם

אולי הסרת את אותן תוכנות בטעות מה-MSCONFIG?

פורסם

ה EXPLORER קורס בזמן הפעלת המחשב או מיד אחריו ? קריסה של EXPLORER גורמת לרוב לכל ה ICONS ב TRAY להעלם...

פורסם
  • מחבר

Milk-Inc - הכל בMSCONFIG מסומן

IceBreak - האקספלורר לא קורס בכלל, תראה האיקונים לא מופיעים בTRAY אבל התוכנות נטענו במנהל המשימות אבל מה שקורה פה שהתוכנות שלא מופיעות בTRAY וכן מופיעות במנהל המשימות אינן פועלות כלומר צקיך להפעיל את כל התוכנות שבמנהל המשימות (אלו שלא מופיעות בTRAY) מחדש. הבנתם? ואני לא יודע מה הבעיה :kopfpatsch:

פורסם

ממש נשמע כמו בעיה ב EXPLORER בכל זאת.. יש לך WINDOWS UPDATE מעודכן ? גם שווה לראות שאין לך כל מני ADWARE / תוכנות שאתה לא מכיר שמתוקנות על המחשב ויכולות לדפוק את ה EXPLORER..

פורסם
  • מחבר

ממש נשמע כמו בעיה ב EXPLORER בכל זאת.. יש לך WINDOWS UPDATE מעודכן ? גם שווה לראות שאין לך כל מני ADWARE / תוכנות שאתה לא מכיר שמתוקנות על המחשב ויכולות לדפוק את ה EXPLORER..

עשיתי סריקת AD AWARE כבר וWINDOWS UPDATE אין עידכונים

פורסם

אני גם מניח שיש לך אנטיוירוס עדכני, אולי שווה לעשות חיפוש יצירתי ב MICROSOFT KNOWLEDGE BASE..

בכל מקרה, תמיד יש את האפשרות האחרונה (פרמוט)....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים