פורסם 2005 במאי 1320 שנים כל יציאת TVOut היא בעצם S-Videoוגם יציאות Video In (מה שנקרא בכרטיסים VIVO = Video In Video Out) היא S-Videoכרטיס עם יציאת Composite? לא ראיתי כזה, אם ישימו יציאה כזאת על כרטיס מסך איפה ישימו VGA ו DVI? היציאה הזאת תתפוס יותר משני שליש מהפאנל חיבורים של הכרטיס
פורסם 2005 במאי 1320 שנים לא חסרים כרטיסי מסך עם תמיכה ב-Component, אבל החיבור לא יושב על הכרטיס עצמו אלא מתחבר אליולוחות אם עם Component = הצ'יפסטים העדכניים של ATI, אם תצליח למצוא לוח כזה
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מעביר זה לא בעיה, יש כאלה בהמון המון חנויותאבל יציאה על הכרטיס עצמו? היציאה עצמה די ענקית, מבזבז יותר מדי מקוםVeR-MaN צודקרציתי לפתוח את ההודעה שלי בזה אבל שכחתי
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מחבר אני לא רואה מקום יותר מתאים...הבהרה - לא component אלא composite - יציאה אחת של rcaבחיפוש שעשיתי מצאתי כמה (s-video) ואפילו composite אחד אבל לא מצאתי מאיפה לקנות בארץיש למישהו רעיון?....(אני מחפש לוח כמה שיותר זול ל athlon xp אם אפשר שיתן איכות תמונה סבירה אבל חיב להיות זול)
פורסם 2005 במאי 1420 שנים יש כזה דבר לוח אם שכולל כרטיס מסך עם svideo או יציאת composite ???אני חושב שהוא התכוון לכרטיס מסך משולב. גם אני חיפשתי לוח כזה למחשב פשוט שתהיה גם אופציה לצפייה בטלויזיה ולא מצאתי.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים יש ל Leadtek WinFast K7NCR18G וכל מיני גרסאות שלועריכה: ויש גם את K7N2GM2-LSR של MSI שאפשר להשיג ב 430 ש"ח
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר לא הבנתי מה זה אומר...Support DVI (AGP-NV-DVI) and TV out (AV/S) cardsמה מפרט של האסוס...חוץ מזה לא כתוב שיש לו יציאת s-videoלא מצאתי את הליד טק בארץ...מצאתי את ה msi מישהו יכול להגיד לי משהו על האיכות של הכרטיס מסך שלו??עריכה: בכל אופן האסוס דיי יקר... ובין הmsi ל leadtek מי מומלץ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.