פורסם 2005 במאי 1120 שנים אני חושב שמשהו נכנס במחשב שלי במנוחה - המעבד עובד על 50% - הוא מתחמם קצת (37 מעלות במקום 27 ) מקרטע מאוד בדקתי עם נורטון\ADAWERE - וכלום ומשום מה - הFIREWALL לא מוכן לעבוד פתרונות?
פורסם 2005 במאי 1120 שנים איזה תהליך לוקח הכי הרבה אחוז עיבוד? סגור ת'מניאק. אם יש לך אינטל מהזמן האחרון, אז ה50% הזה זה בעצם 100% שהTM לא יודע להציג נכון.
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר עשיתי את זה עוד בהתחלה..זה לא הולךאפילו אם אני סוגר את רוב התהליכיםאני מאמין שיש לי משהו במחשב..אם היה לי כוח - הייתי מפרמט, וזהואבל יש 2 בעיות1.אין לי כוח\זמן2.אני לא יכול - יש לי בעיה בלוח (הוא מזהה רק BUS1 מתוך 4 - דהיינו- יש לי רק HDD..)עוד פתרונות?אני לא יכול לעבוד עם המחשב ככההרצתי את SYSTEM MECHNIC - לא פתר את הבעיה
פורסם 2005 במאי 1220 שנים כנס לתהליכים ותראה מה לוקח לך הכי הרבה.. תנסה לסרוק עם mucrosoft anti spyware ו webroot spy sweeper. בהצלחה
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר סרקתי כבר 20 פעם עם 20 תוכנות שונות..הם לא מוצאים כלום!אולי זה איזה חרא שנכנס למחשב,אני לא יודע איפה הוא - אבל הוא הורס לי את המחשב!!מה זה יכול להיות? (אין משהו חריג ביישומים..)יש מקרים שהמחשב פשוט מרסט (אין לי בעיה של חום..)
פורסם 2005 במאי 1220 שנים אחי פשוט תראה איזה תהליך לוקח הכי הרבה מהמעבד שלך ותרשום אותו כנס במצב בטוח ואז תרשום בחיפוש ואז תמחק אותו שיהיה לך בהצלחה אחי
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר אנשים ! עוד פתרונותשום דבר לא עוזרעדכונים, סריקות ניסיתי הכל! (מWIN UPDATE, ועד התקנה של תוכנות - והרבה)המעבד רותחומרסט!עזרה :'(
פורסם 2005 במאי 1620 שנים אתה בשוק של החיים שלך ? אמרו לך 3 פעמים מה לעשות ולא עשית... תגיד איזה PROCESS ב TASK MANAGER לוקח את ה 50% מעבד !!! :kopfpatsch:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.