עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה מוזרה במיוחד, לא מצליח לעשות דאבל קליק בווינדוס

Featured Replies

פורסם

התחילה לי הבוקר מין בעיה מוזרה, אני לא מצליח להקליק עם הסמן של העכבר בווינדוס על כל דבר (עם זה לפתוח קובץ או קיצור דרך מסוים) זאת אומרת רק אחרי 3-5 הקלקות מהירות עם העכבר על אותו האיקון או כל דבר אחר אני מצליח להכינס, אני ייתן עוד דוגמא למשל באייסקיו שאני רוצה ללחוץ על שם מסוים כדי לשלוח לו הודעה אני צריך ללחוץ לפחות 3 קליקים מהירים על אותו השם כדי שההודעה תפתח, דאבל קליק לא עושה כלום פשוט נראה כאילו סימנתי את אותו השם עם העכבר למרות שלחצתי עליו דאבל, עם מישהו ניתקל בבעיה הזאת או מכיר דרך לסדר אותה בבקשה שיידע אותי, תודה רבה!

דרך אגב: ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, להפעיל את הווינדוס במצב בטוח להחליף דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא עזר.

פורסם

Maybe you increased the mouse speed.

Go into : Control Panel => Mouse => Double Click speed, then check if its balanced.

Good luck !  ;)

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל כנראה שהבעיה הייתה העכבר עצמו, החלפתי לאחד אחר והבעיה נפתרה, זה קצת מבאס אחרי שמחקתי הרבה דברים ושניתי הגדרות , דרייברים וכו' אבל תודה בכל מקרה!

פורסם

תודה, אבל כנראה שהבעיה הייתה העכבר עצמו, החלפתי לאחד אחר והבעיה נפתרה, זה קצת מבאס אחרי שמחקתי הרבה דברים ושניתי הגדרות , דרייברים וכו' אבל תודה בכל מקרה!

לפחות עכשיו אתה יודע שבגלל עכבר, או כל מיני בעיות קטנות, לא עושים שיחזור מערכת ולא מתקינים דרייברים (אם כבר, היית מתקין דרייברים חדשים לעכבר, אם יש לך כאלו ;D). לא צריך להיכנס לפאניקה. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.