עבור לתוכן

התאמת המראה של Windows 2000 למראה של Windows XP

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה (או מספר תוכנות) שמשנה את המראה של Windows 2000 Professional SP4, כך שהוא יראה כמו Windows XP.

אני מעוניין בעיקר שהמראה של חלון של תוכנה (וחלון של המחשב שלי) וה-Task Bar יראו כמו ב-Windows XP (בצבעים של כחול, ירוק ואדום).

אני מעוניין גם בתוכנות טובות שמאפשרות לבצע Tweaks למספר רב של מאפיינים ב-Windows 2000. הדברים החשובים לי בעיקר הם Tweaks שקשורים למראה של Windows ולמיקום של תיקיות מערכת שונות (כמו Favorites).

אני רוצה שהתוכנות ישנו את המאפיינים של Windows מבלי לרוץ בזיכרון ברקע, ומבלי לשנות את המעטפת של Windows (כמו Aston).

בקיצור, אני רוצה להשתמש ב-Windows 2000 ולהרגיש Windows XP, מבלי להכביד על המערכת.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל ההודעה שלי גלשה לעמוד השלישי ללא תגובות ועם 9 צפיות בלבד.

אני לא יכול להתקין במחשב Windows XP ותקוע עם המראה הלא מלבב במיוחד של Windows 2000.

המראה של Windows מאוד חשוב לי. אמנם, יש דברים יותר חשובים, אבל כאשר עובדים מול המחשב הרבה זמן, זה די מדכא לבהות במראה האפרורי של Windows ורצוי מאוד להחדיר בו קצת חיים.

שיניתי את האייקונים של Windows 2000 לאייקונים יפים של Windows XP, באמצעות התוכנה XP Icons 3.0, ושמתי על שולחן העבודה טפט צבעוני ויפה.

אני לא רוצה לשנות את המעטפת של Windows. אבל, אני מאוד מעוניין לשנות את האייקונים של הסרגל כלים והרקע שלו, את ה-Task Bar ואת הפס-כותרת של חלונות. אם אפשר, אז יהיה נחמד לשנות גם את ה-Controls כמו פס-גלילה, תיבות דו-שיח, כפתורים, וכו'...

HELP  :please:

פורסם

פשוט נסה להשתמש ב-Windows Blinds או ב-Style XP ואז להוריד ערכות לתוכנה מאתרים שמציעים זאת.

התוכנה אומנם אינה מציעה אפשרות להפוך את Windows 2000 כך שייראה בדיוק באותו מראה כמו של XP אך היא בהחלט מציעה מגוון לא קטן של ערכות למערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

Style XP לא מתאימה לי, מכיוון שהיא מיועדת רק ל-Windows XP. :(

Window Blinds נראית מבטיחה, אבל הבעיה היא שיש באתר של Stardock כ"כ הרבה ערכות. אני עובר עליהן ולא מוצא משהו מתאים, בינתיים. אפשר בבקשה לקבל המלצות לסקינים יפים ולא מצועצעים שתואמים את המראה של Windows XP, או יותר טובים?

האם Window Blinds צריכה לרוץ כל הזמן בזיכרון על-מנת לשמר את השינויים שבוצעו, או שהיא פועלת בשיטה של Fire&Forget?

אני מעוניין גם בתוכנות טובות שמאפשרות לעשות הרבה Tweaks להגדרות שונות של Windows 2000.

אני זקוק במיוחד ל-Tweak או Patch שמאפשר ל-Windows 2000 להציג אייקונים באותה תבנית בה משתמש Windows XP. כלומר, אייקונים של 32bit עם Alpha Channel, ז"א אייקונים של 24bit שמשתמשים בנוסף ב-8bit לשקיפות חלקית במקום ביט אחד - סה"כ 32bit.

פורסם

אם אני זוכר נכון, לא מצאת Theme כזה מהסיבה הפשוטה שהוא בא יחד עם התוכנה.

זה לפחות מה שאני זוכר מהניסיון שלי איתה בWindows 98 לפני שנתיים, סליחה מראש אם אני טועה.

אגב, זה די משעשע שאתה רוצה להפוך את ה-2000 שלך למראה המגעיל (לדעתי) של XP, כשרוב בעלי ה-XP מעבירים אותו לTheme של 2000..

פורסם
  • מחבר

אם אני זוכר נכון, לא מצאת Theme כזה מהסיבה הפשוטה שהוא בא יחד עם התוכנה.

זה לפחות מה שאני זוכר מהניסיון שלי איתה בWindows 98 לפני שנתיים, סליחה מראש אם אני טועה.

אהמ... אני אבדוק את זה.

אגב, זה די משעשע שאתה רוצה להפוך את ה-2000 שלך למראה המגעיל (לדעתי) של XP, כשרוב בעלי ה-XP מעבירים אותו לTheme של 2000..

המראה של XP לא מושלם, אבל הא הרבה יותר יפה מהמראה של Windows 2000 שתואם את המראה המיושן של Windows 98.

ראיתי Themes של לינוקס שהם הרבה יותר יפים מה-Theme של Windows XP, אבל ה-Theme של Windows XP הוא המינימום הרצוי מבחינתי.

אתה יודע האם Window Blinds רץ ברקע? אני לא רוצה להכביד בשימוש במשאבים, מכיוון שהמחשב שלי הוא פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון.

מה לגבי תוכנות Tweak? יש המלצות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים