פורסם 2005 במאי 920 שנים is sum haw relayted to windows...wehn i'll tring to erit in hebrow thet what i see: ??ב ג?ח ???? ?? ?ג??ט?ך ???י??ך? ט???? ?? ??א ??ך??its hepen only in the IEin ICQ i'll writing in hebrow wheth no probkamas wele in all whe windowsonly the IE fuckd up i dont know whay.....idident play wheth the set up or thng like thet....
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אלוהים ישמור שמישהו יעזור לו. אי אפשר לקרוא מילה ממה שאתה כותב באנגלית.ההצעה שלי? תעבור לפיירפוקס. www.mozilla.org
פורסם 2005 במאי 1420 שנים שמישהו יקח ממנו את המקלדת .נכון שלא יפה לצחוק , אבל זאת פשוט התעללות לשמה .
פורסם 2005 במאי 1420 שנים גם לי זה קורה אני כותב דרך הכתבן ומעביר ומעתיק לפה מה אני אמור לעשות???ג???‗??ג?????ג?????ה
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אני חושב שהבנו את הרעיון, יש פה בנאדם וחצי שמנסים לעזור ועוד פי שלושה מזה שמשעמם להם.אין שום סיבה לחזור שוב ושוב על אותו דבר.לצערי, יש מספיק אנשים בפורום שגם בעברית הרמה שלהם מחפירה, וזו שפת האם שלהם.אני מבקש שמי שאין לו משהו שעוזר להוסיף, פשוט יתאפק ולא יוסיף כלום.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר אני חושב שהבנו את הרעיון, יש פה בנאדם וחצי שמנסים לעזור ועוד פי שלושה מזה שמשעמם להם. אין שום סיבה לחזור שוב ושוב על אותו דבר. לצערי, יש מספיק אנשים בפורום שגם בעברית הרמה שלהם מחפירה, וזו שפת האם שלהם. אני מבקש שמי שאין לו משהו שעוזר להוסיף, פשוט יתאפק ולא יוסיף כלום. תודה גם לי זה קורה אני כותב דרך הכתבן ומעביר ומעתיק לפה מה אני אמור לעשות? ??ג???‗??ג?????ג?????ה גיליתי את זה לפני כמה ימים....אבל זה לא זה... tools manage ad-ons או שתמצא מי מהם עושה את זה או שפשוט תחסום את כולם החלק המצחיק בכול הסיפור הוא שכול המערכת שלי ההיא בעיברית! (עם ערכות MUI) ולא מצאתי את מה שאמרתה לי לחפש...הבנתי כלים...אבל אתה manage ad-ons לא מצאתי ....
פורסם 2005 במאי 1520 שנים תודה גיליתי את זה לפני כמה ימים....אבל זה לא זה... החלק המצחיק בכול הסיפור הוא שכול המערכת שלי ההיא בעיברית! (עם ערכות MUI) ולא מצאתי את מה שאמרתה לי לחפש...הבנתי כלים...אבל אתה manage ad-ons לא מצאתי .... איך אתה כותב עכשיו? פיירפוקס?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר לא, עם הכתבן, אבל זה לא תמיד נוח וזה דיי מעיק, אני בכל זאת מעוניין לכתוב דרך האקספלורראוליי אני יעבור למוזליה אחרי שזה יצא ל-64 ביט...לצערי הבעייה עדיין קיימת:?א? ??א?ך! ??? ?ך? ?? ?????? ??ה??ט ?? ?ך ??ג????
פורסם 2005 במאי 1520 שנים תעשה באקספלוררכליםתבחר את השלישי (באנגלית manage ad-on בעברית אולי ניהול תוספות)ושם כבר תתעסק עם זה
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר כן, ניהול הרחבות...לא עזר לי, הורדתי כמעט את כול ההרכבות שיש שם אבל אף אחת לא גרמה לעברית לחזוריש מצב למחוק ולהתקין מחדש את האקספלורר? (איך עושים את זה?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.