עבור לתוכן

האם יש דרך להפסיק את ההודעות המעצבנות של SP2 ?

Featured Replies

פורסם

לאחר תקופה ארוכה של התנגדות ל SP2 התקנתי אותה בשבת על שני המחשבים שלי (WINDOWS XP).

האחד הוא המחשב הרגיל שלי שבו יש לי אנטי וירוס ופיירוול מתוצרת צד שלישי (לא מיקרוסופט). כמו כן אני אוהב לדעת מה אני מתקין במחשב שלי ולכן כיביתי את ה AUTOMATIC UPDATE.

המחשב השני הוא HTPC שיושב בסלון ובכלל לא מחובר לאינטרנט.

מיקרוסופט, כידוע, חושבת שכל המשתמשים בעולם מטומטמים ואין להם מושג, ולכן המחשב הראשי מודיע לי עכשיו כל חמש דקות שהמחשב שלי "עשוי להיות בסכנה" (אמאל'ה) כי אין לו AUTOMATIC UPDATE. לפחות הוא זיהה שיש לי פירוול ולא מנג'ס על זה.

במחשב השני, עם זאת, אין לא פיירוול ולא אנטי וירוס וכל חמש דקות קוץ לי מה SYSTEM TRAY בלון שאומר שהמחשב שלי בסכנה נוראית בגלל שלא הפעלתי את ה WINDOWS FIREWALL ולא משנה לא שהמחשב הזה בכלל לא מחובר לשום רשת.

בקיצור, האם יש דרך להשתיק את ההודעות ההיסטריות האלו או שאני אאלץ להסיר את SP2 ?

פורסם

מיקרוסופט, כידוע, חושבת שכל המשתמשים בעולם מטומטמים ואין להם מושג

מיקרוסופט למדה לקח מהבלאסטר ועוד תולעים ווירוסים למיניהם שכל הבלגאן שהם יצרו יכול היה להמנע אם אנשים היו מודעים יותר לבעיות אבטחה, עדכונים למעה"פ וכו'. הם לא רוצים לקחת סיכון נוסף ואני מבין אותם.

מנסיוני, אגב, רוב המשתמשים בעולם באמת כאלה.

אם תפתח את ה-Security Center אתה תראה בצד שמאל למטה קישור בשם "Change the way Security Center alerts me". זה יפתור לך את הבעיה של ההצקות.

אם אתה רוצה לבטל אותו לחלוטין, אתה יכול ללכת ל- start, run להקיש services.msc, לחפש שם את Security center, לעשות לו Stop ו- Disable ולגמור עניין.

פורסם

ודרך אגב, אתה יכול להפעיל את ה-AUTOMATIC UPDATE במצב שהוא מתריע לך על עידכונים חדשים לפני שהוא מוריד ומתקין ואח"כ גם לבחור מה להתקין ומה לא. זה לא לגמרי אוטומטי :).

פורסם

מה ההבדל בין SP ל SP 2?

פורסם

ב WINDOWS בכלל כדאי ללמוד איזה SERVICES אפשר לנטרל ולחיות עם זה בשקט.. המערכת רצה מהר יותר, פחות זיכרון בשימוש ופחות ניג'וסים בסגנון ה SECURITY CENTER המאוס.. כשאני מתקין XP עם SP2 זה הדבר הראשון שאני מבטל.

פורסם

ההבדל העיקרי בין הSP1 לSP2 הוא ההבטחה בSP2 יש הרבה אמצעי ההבטחה למערכת שלך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים