עבור לתוכן

בעיה + בעיה Windows 64

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אוקי אני יספר סיפורון קצר שמספר את הבעיה שלי

בזמן שאני מחובר , כל איזה 10 דקות ממוצע בערך, אז האינטרנט מפסיק לתפקד למשך 10 שניות ואז חוזר חזרה, ה אייקון של החיבור מראה שזה מחובר, זה נשמע בעיה שלא מפריעה כל כך אבל כשמשחקים משחקי רשת זה מאוד בעייתי, זה התחיל לפני ימים אחדים, התקשרתי לספק שלי נטוויזן , הם איפסו לי את ההגדרות של החיבור כו כו ולא עזר כלום, הבעיה נמשכה, עשיתי סריקה לוירוסים, השמתמשתי בתוכנות נגד ריגול וכו (אד -אוור) לא עזר. הגעתי למסקנה שאני יעשה פורמט, אבל רציתי ווינדוס 64 החדש כי יש לי מעבד

AMD 64 3000

וכונן קשיח

WD SATA 120GB

הורדתי ווינדוס 64 ביט, צרבתי, אבל הבעיה היא שאין לי דרייברים לכרטיס רשת + כונן קשיח סטא,

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-K8NS%20Ultra-939.htm# => זה הלוח אם שלי

התקנתי את הווינדוס על כונן סי בלי לפרמט אותו בתיקיה אחרת, כשאני מפעיל מחדש אז אני יכול לבחור

WINDOWS XP 64

WINDOWS XP PRO

(יש לי פה עוד אחד של ווינדוס אס פי פרו , איך אפשר להעיף את זה?? .. זה סתם פשלה מהקתנה שעברה שהייתה מזמן, ולא לא עובד כבר)

כשהתקנתי את הווינוס 64 אז לא ידעתי אם הוא יזהה את ה סטא או לא, ואין לי דרייבר בשבילו כמו שאמרתי, אבל למזלי הוא הראה שהוא מצא את הכונןו הקשיח,השאלה שלי היא אם אני יעשה פורמט ואז ינסה להתקין שוב את ויונדוס 64.. האם גם אז הוא יזהה שיש כונן קשיח מבלי להתקין את ה

SATA?

תודה לכל הקוראים והעוזרים.

פורסם
  • מחבר

עדכון חשוב!!!

ה ווינאוד 64 ביט זיהה לי את האדר דיסק בלי התקנת ה

SATA

דרך ה

FLOPPY

+

זה זיהה את אחד מכרטיסי הרשת שיש לי

ONBOARD

יש לי על הלוח אם 2 כרטיסי רשת(אחד מהם זיהה)

האם כשאני יעשה פורמט לכונן

C

ויתקין 64 , אז בהתקנה הוא יזהה את 2 הדברים האלו אוטומטי לבד שוב(הרי לא עשיתי פורמט , התקנתי בכונן סי רק בתיקיה אחרת)? כי אני מפחד לקחת סיכון

תודה שוב :)

פורסם

לא נראה לי שמותר לדבר פה על הורדות לא חוקיות וכל זה...

ולפי מה שאני הבנתי הורדת וינדאוז...

קרא את חוקיי הפורום

פורסם
  • מחבר

ההורדת ווינדוס זה לא הנושא פה , אין פה בקשה \ לינק או משהו בסגנון

פורסם

אבל אני לא מבין למה אתה בכוונה פותח דיון חדש כשכבר יש דיון רשמי בו אתה אמור לשאול את כל השאלות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=120237.0

אני מבקש ממך לנסח את שתי התגובות שלך כאן בתור תגובה אחת ולרשום בצורה יפה וברורה בדיון הרשמי כדי שיגיבו לך שם ורק שם.

פורסם

כדי להסיר את התפריט שמראה את ה-XP Pro אתה יכול לערוך את הקובץ boot.ini שנמצא אצלך על כונן C: או אחד הדיסקים האחרים.

לשאלות על גרסת ה-64 ביט יש באמת דיון רשמי, וכל מה ש-americium אמר לפני תקף.

הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים