עבור לתוכן

צריך עזרה דחופה: מסך נכבה בזמן איתחול מחשב

Featured Replies

פורסם

לפני כמה דקות, בזמן עבודה רגילה במחשב, לחצתי בהיסח הדעת על צירוף מקשים כלשהו (מקש חלונות + אחד מ-F1-F4, נדמה לי) והמחשב הוציא אותי מחלונות XP וכיבה את המסך. מאז איני יכול להיכנס לחלונות שכן בזמן האתחול, אחרי הלוגו, המסך נכבה. כשאני מדליק אותו אני רואה את אות ה-RGB ואחרי כמה דקות הוא נכבה שוב וחוזר חלילה. קרה לי דבר דומה פעם במחשב אחר ושם נעזרתי ב-SYSTEM RESTORE במצב בטוח (שבו אני נמצא כרגע) לחזור למצב תקין. במחשב הנוכחי זה לא אפשרי לצערי. מישהו מכיר את התופעה או יודע איך לפתור אותה?

בתודה רבה מראש.

פורסם

המסך נכנס לSTANDBY או נכבה לחלוטין? אם הוא נכבה לגמרי, אז הבעייה היא במסך, כי המקסימום שהמחשב יכול לעשות זה לא לשלוח אות למסך ואז הוא נכנס לSTANDBY

פורסם

לפי נסיון אישי.. המערכת לא יציבה ולא מצליחה להעלות.. תכתוב פה את המערכת שלך.. ותבדוק בביוס את תדר הזכרונות והמעבד..

וע"י כך נקוון אותך לתקלה באי-יציבות המערכת..

התעסקת בOC?

התקנת תוכנה שאמורה לשנות תזמונים ותדרים?

זאת לא בעייה במסך!!

פורסם
  • מחבר

המסך לא נכבה לגמרי, רק הנורית הירוקה הופכת לכתומה.

מה שיש לי זה AMD XP1700 עם זכרון 768 מ"ב. החלפתי כרטיס מסך AIW 9000 ל-RADEON 8500LE לפני כמה ימים אבל לא נראה לי שזה קשור שכן נזכרתי שגם במחשב שלי עם הכרטיס הקודם קרתה אותה תקלה אך לא זוכר איך יצאתי ממנה אז :-( לא התעסקתי עם הביוס ולא עושה OC. כפי שציינתי הכל החל עקב לחיצה על צירוף מקשים מסויים, דבר די מוזר בפני עצמו, אבל עובדה שזה המצב.

פורסם

תנסה להכנס בSAFE MODE לDEVICE MANAGER ולמחוק את כל כרטיסי המסך ששם (לא יזיק גם את המסך אם הוא זיהה אותו). תעלה ווינדוס כרגיל ואז תתקין דרייברים מחדש. אני מהמר עך בעיית דרייברים ושזה קרה בצירוף מקרים עם הלחיצה שלך על המקשים. בכל מקרה זה לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

תנסה להכנס בSAFE MODE לDEVICE MANAGER ולמחוק את כל כרטיסי המסך ששם (לא יזיק גם את המסך אם הוא זיהה אותו). תעלה ווינדוס כרגיל ואז תתקין דרייברים מחדש. אני מהמר עך בעיית דרייברים ושזה קרה בצירוף מקרים עם הלחיצה שלך על המקשים. בכל מקרה זה לא יזיק.

תודה רבה! נפתרה הבעיה אחרי הסרה והתקנה מחודשת של הדרייבר :-)

נזכרתי שאכן כך עשיתי גם בפעם הקודמת...

עדיין אני תמה על צירוף המקשים הקטלני הזה :\

פורסם

מזל טופ!!

פורסם

תודה רבה! נפתרה הבעיה אחרי הסרה והתקנה מחודשת של הדרייבר :-)

נזכרתי שאכן כך עשיתי גם בפעם הקודמת...

עדיין אני תמה על צירוף המקשים הקטלני הזה :\

לא בכדי אנשים משלמים לי 120 לשעה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים