עבור לתוכן

צריך המלצה לדיסק קשיח.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות דיסק קשיח משהו כמו 80 גיגה או 60 לא משנה, פשוט נגמרו לי ה57 גיגה שיש לי במחשב (את האמת נשאר לי 5... הכל מפוצץ בסרטים ומשחקים...)

אני רוצה דיסק קשיח מהיר בלי על מיני קירטועים, התקציב לא משנה. אני לא מבין בדיסקים קשיחים לא אכפת לי אז אני צריך את עזרתכם, תודה... :bash:

פורסם

קשה לך לקרוא את כול הת'רדים שנפתחו על בדיוק אותו נושא לאחרונה?!?

פורסם

למה שלא תקנה צורב ותוריד חלק מהחומר שיש לך לדיסקים (כמו סרטים שלא חייבים להיות על המחשב).

אבל אם אתה לא רוצה אני ממליץ לך לקנות דיסק קשיח של segate מסידרת barracuda. אחלה דיסקים.

פורסם

western digital 80gb 7200RPM 8mb cache special edition

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר צורב (תסתכל במפרט המחשב שלי...) וואיפה אני מוצא את הדיסק הקשיח ? (הזה שהגיב לפני...).

פורסם

בכל חנות שמוכרת חומרה

כמו פנדה זיגזאג סימפלטק ועוד

פורסם

western digital 80gb 7200RPM 8mb cache special edition

כמו שאמרו פה הדיסק IDE הכי מהיר בשוק.

כמובן שאם אתה רוצה באמת להרגיש את המהירות שלו אתה צריך להתקין עליו את המערכת הפעלה של המחשב כדי שהיא תרוץ ממנו ולא מהדיסק הישן והאיטי.

הוא עולה 750-800 ש"ח...... יש גם אותו דגם בדיוק רק 120GB שנקרא מן הסתם western digital 120gb 7200RPM 8mb cache special edition שעולה איזה 1250-1300 ש"ח..... הכל אותו הדבר כמו שהבנת מה ששונה זה הכמות.

הדיסק של חברת western digital כמו שרשום.

פורסם

לך על סיגייט רק סיגייט!

פורסם
  • מחבר

תודה אני אקח את western digital 80gb 7200RPM 8mb cache special edition . :hi:

פורסם

אני מוכר דיסק קשיח של MAXTOR 80G ATA-133 7200RPM חדש (סגור הרמטית) עם אחריות ל 3 שנים ב 600 ש"ח.

פורסם

יש לי כבר צורב (תסתכל במפרט המחשב שלי...) וואיפה אני מוצא את הדיסק הקשיח ? (הזה שהגיב לפני...).

תשתמש בצורב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים