פורסם 2005 במאי 120 שנים יש דרך לחבר מערכת (הקטנות האלה עם הרמקולים בתוכם, לא אלה עם רמקולים נפרדים) למחשב ולהשתמש ברמקולים שלה בשביל המחשב? מקווה שזה לא רעיון משוגע מדי...
פורסם 2005 במאי 420 שנים אם יש לך במערכת כניסה למיקרופון אז כן אם יש לך כניסות audio in או vudio/aux וכדומה אז לא צריכה להיות בעיה כעיקרון אפשר גם דרך mic אבל לא ממש מומלץ לתת לו עומסים גדולים של מתח מ ה כ.קול שלך
פורסם 2005 במאי 1620 שנים יש לי כניסת phones... יש משהו לעשות עם זה? ואיך מסדרים עם הכניסצ mic? למה הכווונה זה IN ? או AUT ?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים ניחוש שלי שזה יציאה רגע נפל לי האסימון הוא מתכוון לחיבור האוזניות לא אחי זה לא מתאים לך אתה צריך כניסה
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר יש לי כניסת phones וכניסת mic. אם הphones אין מה לעשות, אבל אפשר לחבר את הmic? ואם כן, אז איך? אם איזה כבל?
פורסם 2005 במאי 2120 שנים אפשר לחבר את המחשב לכניסה של המיקרופון מאד מאד לא מומלץ אבל אפשרי בשביל זה תצתרך לקנות\לבנות כבל שבשתי הקצוות שלו יש מחברי PL 3/4 (מחבר של האוזניות) צד אחד לחבר ליציאה מהכרטיס קול במחשב וצד שני לכניסת MIC במערכת שלך תנסה לבדוק אם יש במערכת שלך מאחורה כניסות שנקרות AUX אם יש עדיף לחבר דרכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.