עבור לתוכן

ICQ ו EMULE לא עובדים טוב ביחד

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי ICQ 5, וכשאני מדליק את EMULE הICQ מתחיל כל פעם להתנתק ולהתחבר.

יש איזה שהיא דרך למנוע שזה יקרה?

זה קרה לי גם ב ICQ יותר ישנים כמו 4 ו 2003

תודה

פורסם

זה קשור יותר לפורום תוכנה אתה לא חושב ?

בכל מקרה, יש לך FIREWALL ? איזה נתב יש לך ?

פורסם

אני מציע שני פתרונות אפשריים:

1. רוחב הפס שבשימוש ע"י ה-eMule הוא גדול מדי, הקטן אותו לכשמונים אחוז מרוחב הפס הכולל ותוכל לגלוש ולדבר כמה שבא....

2. בטח כבר מזמן התקנת את חבילת העידכונים SP2, עם חבילה זו בא "מחסום" למספר החיבורים שניתן לפתוח בבת אחת וה-eMule שובר את המחסום הזה הרבה מאוד פעמים כי הוא צריך להוריד מאנשים אחרים וכך זה בא על חשבון החיבור של ה-ICQ, לכן כדי להגדיל את מספר החיבורים האפשריים פשוט תוריד והתקן את התיקון הזה

מקווה שעזרתי :jump:

פורסם

אני מציע שני פתרונות אפשריים:

1. רוחב הפס שבשימוש ע"י ה-eMule הוא גדול מדי, הקטן אותו לכשמונים אחוז מרוחב הפס הכולל ותוכל לגלוש ולדבר כמה שבא....

2. בטח כבר מזמן התקנת את חבילת העידכונים SP2, עם חבילה זו בא "מחסום" למספר החיבורים שניתן לפתוח בבת אחת וה-eMule שובר את המחסום הזה הרבה מאוד פעמים כי הוא צריך להוריד מאנשים אחרים וכך זה בא על חשבון החיבור של ה-ICQ, לכן כדי להגדיל את מספר החיבורים האפשריים פשוט תוריד והתקן את התיקון הזה

מקווה שעזרתי  :jump:

If you are wondering how... download "NETLIMITER" you can define exactly how much to permit for Upload stream.

פורסם

Netlimiter אכן תוכנה טובה, אבל היא עולה כסף במקרה שלך פשוט תגביל את ה-eMule בהגדרות שלו, במידה ואינך יודע איך פרסם שאלה הנוגעת לכך

בהצלחה :hi:

פורסם

ברור לך שלהגביל ב EMULE מתחת ל 10 K UPLOAD, פוגע משמעותית ב MAXMIMUM DOWNLOAD... (פי 3 או 4 מה MAXMIMUM UPLOAD אם זה מתחת ל 10, אם זה מעל, זה לא מוגבל)... בשביל זה צריך תוכנות כמו NETLIMITER...

פורסם
  • מחבר

האמת שגם כשאני מגביל ל 2 ק"ב זה עדיין מתנתק...

אני מנסה עכשיו את הדבר הזה של להוריד את ההגבלה

ד"א הלינק לא עובד

פורסם

יש לך ב EMULE MAXIMUM CONNECTIONS, תנסה להוריד את זה לממש קצת ותראה אם זה משפיע....

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אנסה

פורסם

הלינק עובד, כרגע בדקתי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים