עבור לתוכן

התקנת SP2 תוקעת את אתחול המחשב

Featured Replies

פורסם

טוב, דבר ראשון לא ידעתי אם לפתוח נושא חדש או לשאול את השאלה בדיון של SP2, אבל עיינתי בדיון וראיתי שמדובר בו בעיקר על דעה בנוגע לחבילת העידכונים ולא על בעיות לגבייה אז פתחתי נושא חדש.

הנה הבעיה:

לחבר שלי יש מחשב, די ישן - עם מעבד Celeron, והוא התקין SP2, טוב בסדר, התקין ואז המערכת הפעלה לא עלתה, כאשר ראו את הלוגו של Windows ואת הפס מתחתיו, הפס נתקע.

טוב הוא אמר לי בוא תפרמט, פירמטי והבאתי לי דיסק עם Windows XP Pro ו- SP2 מובנה, כמו שיש במדריך שבראש הפורום.

גם אז ה-Windows סירב לעלות, מערכת ההפעלה לא עלתה אפילו פעם אחת לאחר הפירמוט ולמרות שההתקנה עברה חלק היא סירבה לעלות....

למזלי, היה לי גם את הדיסק הישן של SP1, התקנתי לו אותו והוא עבד... אבל מה גורם ל-SP2 לא לעבוד ?

מה צריך לעשות וכיצד לפתור את הבעייה ? :nixweiss: תודה מראש לכל מי שייעזור בעניין ;D

פורסם

דיסק לא טוב. תנסה לעשות את החיבור של SP2 ושל הXP מחדש.

פורסם
  • מחבר

דיסק לא טוב. תנסה לעשות את החיבור של SP2 ושל הXP מחדש.

אין מצב, מערכת ההפעלה שממנה אני כותב מותקנת מאותו דיסק והיא עובדת ללא רבב

אולי זה יעזור ...

http://techrepublic.com.com/5100-6268_11-5330486.html#

בעיקרון מה שאומרים זה לנסות לעדכן את ה BIOS , או לבטל את ה cache L1 ו L2 בביוס ...

כן, גם אני חשבתי לנסות ולעדכן את ה-BIOS, אני מחפש ברגעים אלה עידכון ללוח האם של PC-Partner מדגם לא ממש ידוע (כל תוכנות הדיאגנוזה שהורדתי לא זיהו את הדגם :kopfpatsch:), אני גם לא ממש מבין איך ביטול Level 1,2 של ה-cache ייעזור ???

פורסם

אני גם לא ממש מבין איך ביטול Level 1,2 של ה-cache ייעזור ???

אני דווקא רואה מאוד , לא בטוח כמובן שזה יעזור , אבל זה ניראה כפיתרון הגיוני ...

פורסם
  • מחבר

אז תסביר לי בבקשה, כדי שגם אני אוכל להבין :jump:

פורסם

באתר הכל מוסבר ... RTFM

פורסם
  • מחבר

מצטער LOL :lol:

עריכה1#: למישהו יש אולי עוד אפשרויות לפיתרון הבעיה ? תודה מראש.

עריכה2#: אין עוד מישהו שיכול לעזור לי ולחברי האומלל ? ניסיתי את הפיתרון המוצע למעלה אך הוא לא עבד! אין לי אין לפתור את הבעיה :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים