פורסם 2005 באפריל 2820 שנים שמעו אני אצל חבר שלי עכשיו ואנחנו מנסים להקליט משהו. בקיצור אנחנו מקליטים ברשמקול של ווינדוס (או כל תוכנה אחרת, זה אותה בעיה), וזה מקליט נורמלי לחלוטין. אחרי שמקליטים ורוצים לשמוע את ההקלטה, מופיעה ההודעה הבאה: מה לעשות?? תודה.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר ווינאמפ פתוח? מדיה פלייר אולי? כל נגן אחר? אם כן סגרו אותו!לא. הכל סגור.מדליקים ת'מחשב, וישר פותחים את זה וזה לא עובד....=\
פורסם 2005 במאי 820 שנים הccapp.exe נראה חשודתתחיל להוריד אט אט את כל הservices תחת הUser שלך (yuval) עד לבוא הגאולהבהצלחה
פורסם 2005 במאי 920 שנים רוני - למה אתה סתם אומר דברים?דבר ראשון - ה-ccapp.exe הוא תהליך ששייך לנורטון אנטי-וירוס בכלל , איך הגעת לזה שהוא חשוד?דבר שני - לבטל את כל השירותים?! הווינדוס לא יוכל לפעול אם הוא יבטל את כולם(וגם אם כן , המערכת לא תהיה יציבה)
פורסם 2005 במאי 920 שנים סמן את הריבוע למטה ב-Task Manager. אם נוספים תהליכים חדשים לרשימה, תן לנו תמונת מסך מעודכנת.לך ל- Sounds and sudio devices תחת לוח הבקרה, עבור למחיצה Audio ותראה אם יש לך שם אפשרות לבחור יותר מהתקן אחד ב-Playback. יכול להיות שיש לך מודם?ורני - אני מניח שהתכוונת ל-Processes ולא Services. וגם אם כן, יש היום פרוססים שרצים עם המשתמש ולא עם System שהם חשובים ולא הייתי ממליץ להרוג אותם בלי לדעת מה הם (CCAPP הוא דוגמה מצוינת).
פורסם 2005 במאי 1120 שנים אם אתה רוצה לדעת למה משמש כל תהליך השתמש ב-WinTask:http://www.wintask.com/wintaskdemo.exeהיא כעיקרון תוכנה שמאתרת רגולות בתהליכים, אבל אפשר בקלות לנדב אותה גם למטרה הזאת מכיוון שיש לה מידע על כל ה-Processes (כמעט) .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.