פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אפשר להתקין את SP1 או SP2 לא ע"י WINDOWS UPDATE .אם כן מאיפה אני מוריד ואיך אני מתקין.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים Service-Pack 1 תלחץ על לחצן Go שנמצא בצד ימין של הדף.Service-Pack 2 Download
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר אם אני שומר את ההורדה ורוצה להתקין אותה מאוחר יותר בזמן ההתקנה אני צריך להיות מחובר לאינטרנט ?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מיקרוסופט תמיד מספקים אפשרות הורדה מלאה של כל ההתקנה למנהלי רשתות (הם בדרך כלל קוראים לזה "Network installation או For IT Professional), כדי שיהיה אפשר להתקין את זה גם ברשתות שלא מחוברות לאינטרנט או בעלות חיבור מוגבל/ איטי, או בהפצה פנים- ארגונית (עם פרמטרים מסוימים והגדרות מסוימות).אני תמיד מעדיף להוריד את הגרסה הזאת (בעידן האינטרנט המהיר זה לא באמת משנה אם אתה מוריד 80 או 300 מגה, במיוחד לא כשהשרתים של מיקרוסופט כ"כ מהירים), להתקין אותה בזמני החופשי וגם להשאיר לי עותק צרוב איפשהו, למקרה הצורך.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר מיקרוסופט תמיד מספקים אפשרות הורדה מלאה של כל ההתקנה למנהלי רשתות (הם בדרך כלל קוראים לזה "Network installation או For IT Professional), כדי שיהיה אפשר להתקין את זה גם ברשתות שלא מחוברות לאינטרנט או בעלות חיבור מוגבל/ איטי, או בהפצה פנים- ארגונית (עם פרמטרים מסוימים והגדרות מסוימות).אני תמיד מעדיף להוריד את הגרסה הזאת (בעידן האינטרנט המהיר זה לא באמת משנה אם אתה מוריד 80 או 300 מגה, במיוחד לא כשהשרתים של מיקרוסופט כ"כ מהירים), להתקין אותה בזמני החופשי וגם להשאיר לי עותק צרוב איפשהו, למקרה הצורך.אני אודה לך אם תשלח לי מאיפה אני מוריד "את הגרסה הזאת" (הם בדרך כלל קוראים לזה "Network installation או For IT Professional).
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים Service-Pack 1 תלחץ על לחצן Go שנמצא בצד ימין של הדף. Service-Pack 2 Download :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.