עבור לתוכן

התקנת SP1

Featured Replies

פורסם

אפשר להתקין את SP1 או SP2 לא ע"י WINDOWS UPDATE .

אם כן מאיפה אני מוריד ואיך אני מתקין.

פורסם
  • מחבר

אם אני שומר את ההורדה ורוצה להתקין אותה מאוחר יותר בזמן ההתקנה אני צריך להיות מחובר לאינטרנט ?

פורסם

לא, הכל כבר בהתקנה שם.

פורסם

מיקרוסופט תמיד מספקים אפשרות הורדה מלאה של כל ההתקנה למנהלי רשתות (הם בדרך כלל קוראים לזה "Network installation או For IT Professional), כדי שיהיה אפשר להתקין את זה גם ברשתות שלא מחוברות לאינטרנט או בעלות חיבור מוגבל/ איטי, או בהפצה פנים- ארגונית (עם פרמטרים מסוימים והגדרות מסוימות).

אני תמיד מעדיף להוריד את הגרסה הזאת (בעידן האינטרנט המהיר זה לא באמת משנה אם אתה מוריד 80 או 300 מגה, במיוחד לא כשהשרתים של מיקרוסופט כ"כ מהירים), להתקין אותה בזמני החופשי וגם להשאיר לי עותק צרוב איפשהו, למקרה הצורך.

פורסם
  • מחבר

מיקרוסופט תמיד מספקים אפשרות הורדה מלאה של כל ההתקנה למנהלי רשתות (הם בדרך כלל קוראים לזה "Network installation או For IT Professional), כדי שיהיה אפשר להתקין את זה גם ברשתות שלא מחוברות לאינטרנט או בעלות חיבור מוגבל/ איטי, או בהפצה פנים- ארגונית (עם פרמטרים מסוימים והגדרות מסוימות).

אני תמיד מעדיף להוריד את הגרסה הזאת (בעידן האינטרנט המהיר זה לא באמת משנה אם אתה מוריד 80 או 300 מגה, במיוחד לא כשהשרתים של מיקרוסופט כ"כ מהירים), להתקין אותה בזמני החופשי וגם להשאיר לי עותק צרוב איפשהו, למקרה הצורך.

אני אודה לך אם תשלח לי מאיפה אני מוריד "את הגרסה הזאת" (הם בדרך כלל קוראים לזה "Network installation או For IT Professional).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים