פורסם 2005 באפריל 2420 שנים שלום לכולם וחג שמח ,הכנסתי סיסמא לווינדוס , אבל משום מה כשאני מנסה לרשום אותה בהפעלת הווינדוס , אני מקבל שגיאה שהסיסמא שהכנסתי לא נכונה!אבל זה לא ממש הגיוני , כי כשמכניסים סיסמא ליוזר כלשהו אתה רושם אותה פעמיים כדי למנוע מצבים של טעויות , אני בטוח שאני לא טעיתי ברשימת הסיסמאאבל אני לא יודע למה הוא מקפיץ לי שגיאה שהסיסמא לא נכונה :-\בכל אופן , אם יש דרך כלשהיא להיכנס לווינדוס בלי הסיסמא , אני אשמח אם תשתפו אותי ותראו לי מה צריך לעשות.תודה רבה.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים לא ניסית להוריד אותה ב-safemode?יכול להיות שפשוט הוספת שפה למערכת, ואתה כותב את הסיסמא בשפה לא נכונה?
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר :-X Damn... איזה טעות של n00b זאת הייתה פשוט בעיית ה-Caps Lock הנפוצה(למרות שאני הייתי בטוח שניסיתי כבר עם ובלי , כנראה שרק דמיינתי) בכל אופן , אין סיבה להמשיך את הת'רד. ננעל נ.ב - תודה על הניסיון לעזור ברק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.