פורסם 2005 באפריל 2220 שנים 1.התקנתי דרייבר של AMD : Cool & Quietוהפעלתי את האפשרות הנ"ל בביוס.כאשר הפעלתי לאחר מכן את CPUZ ראיתי שהוא רושם ב - CORE SPEED 1010 MHZ במקום 2010 כאשר האופציה על DISABLED.מה הסיבה לכך ?מה זה cool & quiet ולמה זה טוב ?האם זה תקין שהוא משנה את המהירות. ?2.התוכנה סיסופט סנדרה מראה לי שטמפרטורת המעבד שלי היא 50 מעלות, האם זה תקין או גבוהה מידי.(המחשב לא עבר שום אוברקלוקינג)לעומת זאת מחשב האינטל שיש לי לידי שהוא 2.6 GHZ ו - 800FSB מדגם NORTHWOOD סוקט 478 הטמפרטורה היא 25 מעלות...בנוסף לזה סנדרה מודיעה לי שהמאוורר שלי כשל .. למרות שהוא לעיתים מסתובב ומפסיק ( אגב זאת הגירסה הכי עדכנית של סנדרה)למה זה קורה ?3שאלה אחרונה לגבי הזיכרונות שלי.מאיזו שהיא סיבה CPUZ לא מזהה את הזיכרונות שלי מסוג GSKILL , כלומר הוא רושם את התזמונים לא נכון ואת השם שלהם הוא לא רושם בכלל,בנוסף הוא מציין שהם נמצאים בסלוטים 3 ו - 4 כאשר הם בכלל במצב של דואל בסלוטים 2 ו - 4 .האם יש סיבה לכך ??תודה רבה למקצוענים שיוכלו לעזור לי בבעיותאבי
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים 1)cool and quiet -הנה הסבר http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487%5E10272,00.htmlעכשיו זה לא היה אמור לשנות את מהירות הליבה תכנס לביוס ותשים את הכול על הדיפולט.2)הטמפרטורות גבוהות מאוד יחסית למעבד שלך. גם אם זה במאמץ וגם אם זה במנוחה.תקנה גוף קירור ומאוור בהתאם.(xp 120 ועוד איזה טנדרבלייד)אם המאוורר שלך מסתובב ומפסיק כנראה שיש לו איזה שהיא בעיה.תנסה להוציא אותו לנקות אותו לשמן אותו.3)לגבי הזכרונות ממש מוזר ..עם איזה גירסא אתה של cpu-z?
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר זה מה שמוזר - בביוס הכל על DEFAULT ועדיין CPUZ מזהה את ה - CORE SPEED בכ- 1000 פחות.גירסת ה - CPUZ היא 1.28, העדכנית ביותר.המעבד הוא חדש כך גם המאוורר שלו, אני לא אוברקלוקר ולכן איני רואה צורך לרכוש איוורור וגוף קירור.פשוט תמוהה לי הנושא שהטמפ' שלו כל כך קיצוניות לעומת האינטל שלי.לנקות את המאוורר אין טעם בעיקר משום שהוא חדש דנדש, הבנתי שהוא אמור להסתובב ולהפסיק במעבדים AMD64 החדשיםאולי אני טועה ?ואני עדיין לא מבין למה לא מזהה לי את הזיכרונות..אגב קצת נתונים על המערכת אולי יעזרו :amd athlon 64 winchester 3200+dfi lanparty ultra d512x2 Gskill 2-3-3-6 pc3200 400mhz Dual.Shappire Radeon X850pro vivo
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים זה מה שמוזר - בביוס הכל על DEFAULT ועדיין CPUZ מזהה את ה - CORE SPEED בכ- 1000 פחות.גירסת ה - CPUZ היא 1.28, העדכנית ביותר.המעבד הוא חדש כך גם המאוורר שלו, אני לא אוברקלוקר ולכן איני רואה צורך לרכוש איוורור וגוף קירור.פשוט תמוהה לי הנושא שהטמפ' שלו כל כך קיצוניות לעומת האינטל שלי.לנקות את המאוורר אין טעם בעיקר משום שהוא חדש דנדש, הבנתי שהוא אמור להסתובב ולהפסיק במעבדים AMD64 החדשיםאולי אני טועה ?ואני עדיין לא מבין למה לא מזהה לי את הזיכרונות..אגב קצת נתונים על המערכת אולי יעזרו :amd athlon 64 winchester 3200+dfi lanparty ultra d512x2 Gskill 2-3-3-6 pc3200 400mhz Dual.Shappire Radeon X850pro vivoתעלה ידנית ל2000.לא שמעתי על זה שבמעבדים החדשים המאוורר צריך להסתובב ולהפסיק.(גם לי יש מעבד חדש של AMD)תראה 50 מעלות זה ממש ממש קיצוני במיוחד לוינצסטרים שצירכים לפעול בפחות מעלות מהניוקסטל.וזה לא משנה אם אתה אוברקלוקר או לא תראה בביוס מה הטמפרטורות שלך אם הם באמת 50 מעלות הייתי ממליץ בחום לקנות קירור אחר..אבל ההחלטה שלך..
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים ה-Cool n Quiet של הWinchester (וגם של מעבדי CG למיניהם) מוריד אותו ל1Ghz, זה נורמלי לגמריתשתמש בתוכנת הניטור של יצרן הלוח בשביל טמפ'
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים ה-Cool n Quiet של הWinchester (וגם של מעבדי CG למיניהם) מוריד אותו ל1Ghz, זה נורמלי לגמריתשתמש בתוכנת הניטור של יצרן הלוח בשביל טמפ'איך זה יכול להיות?אם זה באמת מוריד את זה לגיגה אחד הרי שהוא משתמש בחצי מהיכולת של המעבד שלו?
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים הCool n Quiet עובד רק כשהמעבד בIdle, לא כשהוא מריץ משהוהוא מוריד את המהירות והמתח בשביל לחסוך בחשמל ובהתחממות
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים ברגע שיש עומס על המעבד הוא חוזר מיד ל-2Ghz.מעבדים בסטפינג CG,D0 יורדים ל-1Ghz ו-1.1vמעבדים בסטפינג C0 יורדים ל-800Mhz ו-1.3v
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים ברגע שיש עומס על המעבד הוא חוזר מיד ל-2Ghz.מעבדים בסטפינג CG,D0 יורדים ל-1Ghz ו-1.1vמעבדים בסטפינג C0 יורדים ל-800Mhz ו-1.3vOK 10Xולשאלה שלך http://www.dfi.com.tw/Support/Download/download_us.jsp?CATEGORY_TYPE=MB&INDEX_TYPE=MB&SITE=USיש שמה את כל ההורדות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.