עבור לתוכן

צורות מאבק חדשות של הפלסטינאים

Featured Replies

פורסם

בטלויזיה נראו מספר פלסטינאים עטים על טנק ישראלי וזורקים עליו אבטיחים . כן אבטיחים , שנראו דיי שלמים וטריים . ואני שואל את עצמי האם הפלסטינאים אכן רעבים ? אן כן אז מדוע הם זורקים אבטיחים , ועוד טריים . יודעים מה ? אפילו בלי גרעינים !

כל בר דעת יודע שאבטיחים לא מזיקים לטנק מרכבה סימן X , אז מה התועלת . האמנם טיפשים אוייבינו ?

מילא אבטיחים ממולאים חומרי נפץ ניחה . אבל אבטיחים טריים , בלי גרעינים .

פורסם

שמע הם שמעו שהאוכל בצבא חרא אז הם תורמים לחיילים כדי שישארו עוד קצת

פורסם

זה אבטיח גרעיני ;D

פורסם

גדול מיני גדול!

אבטיח אורניום מדולל?!

פורסם

זה כדי שהחיילים יצטרכו להשאר שבת כדי לנקות את הטנק, ואז המוטיבציה להלחם תרד. (ברצינות!)

פורסם

פהההההההההההההההההההההההההה

אני מעדיף לשטוף טנק מאשר תאונו

שיקפצו פה לתחנת דלק יש כאן מכונה

פורסם

פהההההההההההההההההההההההההה

אני מעדיף לשטוף טנק מאשר תאונו

שיקפצו פה לתחנת דלק יש כאן מכונה

:lol: :lol:

פורסם

בטלויזיה נראו מספר פלסטינאים עטים על טנק ישראלי וזורקים עליו אבטיחים . כן אבטיחים , שנראו דיי שלמים וטריים . ואני שואל את עצמי האם הפלסטינאים אכן רעבים ? אן כן אז מדוע הם זורקים אבטיחים , ועוד טריים . יודעים מה ? אפילו בלי גרעינים !

כל בר דעת יודע שאבטיחים לא מזיקים לטנק מרכבה סימן X , אז מה התועלת . האמנם טיפשים אוייבינו ?

מילא אבטיחים ממולאים חומרי נפץ ניחה . אבל אבטיחים טריים , בלי גרעינים .

זה כי הם פלשתינאים, שזה העם הערבי הכי נחות שקיים - הם לא מסוגלים לחיות ברווחה, הם פשוט אוהבים לסבול ולהתלונן שדופקים אותם והם קורבן למיליון ואחד דברים, רק את האשם האמיתי: ערפאת ועצמם - הם לא מסוגלים/רוצים למצא!

תחשוב על זה, הם כאן כמה מאות שנים טובות, ואנחנו כאן חמישים שנה אחרי שעברנו שואה, תראה מה אנחנו הצלחנו להקים ותראה באיזה תת-רמה הם חיים וזה הכל מתוך בחירה, כי הם יכלו לפתח את עצמם הרבה לפני שבכלל היית לכאן עלייה ציונית - הם פשוט עם דפוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים