עבור לתוכן

100 המשפחות מארה"ב שעלו לישראל (כתבה בערוץ 2)

Featured Replies

פורסם

יצא לי לראות את הכתבה באולפן שישי שבה סיפרו על איזה 100 משפחות של אנשים די מסודרים בחיים שהחליטו ביום בהיר אחד לעזוב את משרותיהם הנוחות ואת חופן הדולרים שהם מקבלים עבורן, לעקור את עצמם ולבוא לארץ הקודש.

קשה היה למחוק את הבעת התמיהה שלי. מה הם מפגרים???!!!

למה לעזוב חיים טובים ושקטים ולבוא לישראל בידיעה שפה חרא יותר? אני הרי הייתי מוכן להתחלף איתם בשנייה מבלי לחשוב פעמיים.

אנשים התחרפנו ואיבדו את הצפון.

נו מה נשאר אלא רק לברך אותם ב: [glow=red, 2, 300]"ברוכים הבאים לגיהנום"[/glow]

פורסם

שלא יצאו מהבית בלי קסדה. ;D ;D

פורסם

בדיוק להיפך. :bash:

יש עוד קומץ אנשים בעולם שנטועה בתוכם ציונות.

כל הכבוד להם !!

"איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא...? "

(מבלי להכנס אם זה צעד נכון או לא, וכמה רע כאן...)

פורסם
  • מחבר

בדיוק להיפך. :bash:

יש עוד קומץ אנשים בעולם שנטועה בתוכם ציונות.

כל הכבוד להם !!

"איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא...? "

(מבלי להכנס אם זה צעד נכון או לא, וכמה רע כאן...)

אתה לא יכול להגיד משהו כזה ואז לומר מבלי ליהכנס אם זה נכון או לא.

לדעתי זה מוזר ותמוה. כמו שנאמר ב"גבעת חלפון" האגדית: "אני לא מבין איזה אינטרס יש להם לבוא לפה"

פורסם

תשמע עם כל הפיגועים והבלאגנים שיש בארצנו הקטנטונת אין כמו ארץ ישראל , ארץ הקודש ואני שמח לראות שיש עוד אנשים שיש בהם טיפת ציונות .

במיוחד שעזבו ארץ כמו ארה"ב

פורסם
  • מחבר

תן לי את הגרין קארד שלהם ואני אהיה מסודר יותר. אני יכול להבטיח לך. אם הם רוצים אני מוותר על האזרחות הישראלית שלי ומוכן לתת להם אותה במתנה free of charge.

פורסם

תן לי את הגרין קארד שלהם ואני אהיה מסודר יותר. אני יכול להבטיח לך. אם הם רוצים אני מוותר על האזרחות הישראלית שלי ומוכן לתת להם אותה במתנה free of charge.

גם אני

איך הם יכלו לוותר על החיים שלהם שם ולבוא לפה הייתי מתחלף איתם

פורסם

תבדקו עוד 4-5 שנים כמה נשארו פה

לא הרבה, מניסיון

פורסם

יצא לי לראות את הכתבה באולפן שישי שבה סיפרו על איזה 100 משפחות של אנשים די מסודרים בחיים שהחליטו ביום בהיר אחד לעזוב את משרותיהם הנוחות ואת חופן הדולרים שהם מקבלים עבורן, לעקור את עצמם ולבוא לארץ הקודש.

קשה היה למחוק את הבעת התמיהה שלי. מה הם מפגרים???!!!

למה לעזוב חיים טובים ושקטים ולבוא לישראל בידיעה שפה חרא יותר? אני הרי הייתי מוכן להתחלף איתם בשנייה מבלי לחשוב פעמיים.

נו מה נשאר אלא רק לברך אותם ב: [glow=red, 2, 300]"ברוכים הבאים לגיהנום"[/glow]

יש לך בעיה עם המדינה אתה מוזמן לעוף!

פורסם

זה שאתה קורא לארץ ישראל , גיהנום אתה צריך להתבייש , כנראה האמונה שלך מאוד קטנה ....

ועם כל הכבוד לאמריקה והכסף , לא הייתי עוזב לשם לתמיד ( הייתי שם חודש ועשיתי את הכיף של החיים ) .

פורסם

יש לי רק דבר אחד לומר להם: פראיירים.

אני גם מציע להורים כבר עכשיו להתנצל על הטעות שהם הביאו על הילדים שלהם, כי בעוד כמה שנים הם פשוט ירצו לברוח מכאן ולחזור לארץ מולדתם. צריך לזכור דבר אחד: יהדות זה דת באופן מוחלט, אבל לא בהכרח לאום!

פורסם

לדעתי זה מוזר ותמוה. כמו שנאמר ב"גבעת חלפון" האגדית: "אני לא מבין איזה אינטרס יש להם לבוא לפה"

תגיד, מה אתה לא מבין פה?

ציונות !!!

מצרך נדיר בימים אלו...

המוצא הישר מתבקש לסור לתחנת המשטרה הקרובה.

פורסם

הציונות מתה מזמן וכל היפי נפש האלה שמנסים להחיות אותה סתם מבזבזים אנרגיה לחינם!

עם או בלי עזרתם של 100 המשפחות האלה יהיה פה רוב לא יהודי בעוד כמה עשרות שנים

אני נימצא במדינה הדרעקית שלנו רק בגלל שאין לי את האמצעים הדרושים (כסף ואזרחות זרה) לרדת מהארץ...!

פורסם
  • מחבר

אני לא נמצא פה מבחירה. אני פה כי פשוט נולדתי פה. הלוואי והייתי נולד במקום אחר שקט יותר (כמו ניו זילנד) שם אין צרות. אבל לא תמיד מקבלים מה שרוצים. בינתיים אני פה [glow=red, 2, 300]בגיהנום.[/glow]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים