פורסם 2005 באפריל 1920 שנים עשיתי פירמוט עקב סוס טוריאני..עכשיו התקנתי את כל הדרייברים הכל טוב ויפה...אני הולך לראות טלנובלה בעם וכשאני חוזר יש שומר מסך!...עכשיו איך שאני מזיז את העכבר זה מעביר אותו למסך ה לוגון הזה...איפה שבוחרים משתמשים..אפילו שלא בחרתי את האופציה שזה יהיה...אני נכנס ליוזר שלי ב XP שהשתנה לו האייקון מפתית שלג לשחמט...נכנס ופתאום חצי מחשב נעלם!...רוב הקיצורים שהיו בתפריט ההתחלה ובשולחן העבודה נעלמו!...עכשיו נכנסתי למצב בטוח ועשיתי שחזור...ורוב הדברים חזרו אבל כל כבציי ה EXE שהיו לי על המחשב נמחקו!חוץ מאלה של הXP...שזה אומר כל המשחקים כל התוכנות אנטי וירוס וזה...מה יכול לגרום לדבר שכזה לקרות..כי וירוס אין לי! וגם הוירוס שהיה לי לפניי שפירמטתי זה בסך הכל היה טורייני שהעפתי חלק גדול ממנו!...
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אם באמת כל הEXE היו נמחקים לא היית יכול להפעיל את המחשב לדעתי..זה נשמע כאילו איזה וירוס שמוחק את הקבצים האלה ננכנס לך למחשב ומחק אותם..
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר אין אין לי ווירוס..וזה מחק את הכל חוץ מהקבצים של הווינדווז ואמרתי את זה למעלה..
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים וואו לי זה נשמע כמו פריצה שהחדיר לך וירוס שימחק את כל קבצי הEXE היה לך פיירוואל ?אנטי וירוס?תסגור services שלא צריך המלצות לפיירוואל Outpost Firewall 2.6Look n' Stop Sygate personal firewallאנטי וירוסNOD32 Beta 2.5 Kaspersky Personal Pro והצעה שלי תעשה פורמט שוב תצרוב את האנטי וריסו והפיירוואל ואז דבר ראשון תתקין אותם
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר בדקתי עם 2 תוכנות!...אחריי שהנורטון התפגר לי.....ואני לא צריך פאייר ואלל יש לי ראוטר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.