עבור לתוכן

מה ההבדל בין XP PRO לXP HOME EDITION ומה ההבדל בין XP PRO לXP 64 BIT ?

Featured Replies

פורסם

...?

עריכה :

טעות

שמתי את הדיון הזה בפורום תוכנה במקום פורום

WINDOWS

שמישהו יעביר את הדיון....

פורסם

אחד ההבדלים שעוד מעט יהיו יותר מנוצלים.

זה ש- XP-PRO תומך בריבוי מעבדים וXP-HOME לא!!!

תתקן את ה- HOMO ל- HOME !!

פורסם

XP -home לא תומך בריבוי מעבדים (hyper-threading לא נחשב ריבוי מעבדים, אבל נראה לי ש- multicore כן)

אין בו remote desktop, אפשרות להצפין את מערכת הקבצים, ניהול הרשאות על קבצים, directory services (ניהול מרחוק) ועוד כמה דברים קטנים.

ההבדל העיקרי של ה- Pro 64bit שהוא (ניחוש פרוע) 64 ביט.

נראה לי שכבר אמרו עליה את הכל, אבל בעיקר - יישומי 64bit פועלים עליה יותר מהר מאשר יישומים מקבילים ב- 32bit, ובנוסף היא יכולה להשתמש בזיכרון (פיזי ווירטואלי) הרבה יותר גדול (זה הרבה פחות פרקטי לשימושים ביתיים).

פורסם
  • מחבר

XP -home לא תומך בריבוי מעבדים (hyper-threading לא נחשב ריבוי מעבדים, אבל נראה לי ש- multicore כן)

אין בו remote desktop, אפשרות להצפין את מערכת הקבצים, ניהול הרשאות על קבצים, directory services (ניהול מרחוק) ועוד כמה דברים קטנים.

ההבדל העיקרי של ה- Pro 64bit שהוא (ניחוש פרוע) 64 ביט.

נראה לי שכבר אמרו עליה את הכל, אבל בעיקר - יישומי 64bit פועלים עליה יותר מהר מאשר יישומים מקבילים ב- 32bit, ובנוסף היא יכולה להשתמש בזיכרון (פיזי ווירטואלי) הרבה יותר גדול (זה הרבה פחות פרקטי לשימושים ביתיים).

מה להצפין מערכות קבצים?

פורסם
  • מחבר

אפשר להריץ מעבד 64 BIT

על XP PRO ??

פורסם

Of course, why not...

פורסם
  • מחבר

מזה להצפין מערכת קבצים?

פורסם

אין בעיה להריץ XP "רגיל" על Athlon64 או על Pentium 4 6XX (64bit), פשוט זה לא ממש ינוצל.

הצפנת מערכת קבצים - אני לא מכיר את כל הפרטים, בעיקר בגלל שהכל נעשה אוטומטית, אבל ממה שהבנתי המפתח שמור לכל משתמש בנפרד ובו נעשה שימוש כשקוראים וכותבים את הקבצים. משתמש שאין גישה לו למפתח לא יכול לקרוא קובץ מוצפן.

פורסם

מזה להצפין מערכת קבצים?

Windows XP Professional contains numerous benefits over Windows XP Home Edition. One of the best is the Encrypting File System (EFS).

EFS allows you to encrypt individual files or folders on a computer using the NTFS file system. When you use EFS, each file or folder encrypted by you is protected with a unique encryption certificate or key. This key is created automatically once EFS is enabled.

http://www.practicalpc.co.uk/computing/windows/xpencrypt1.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים