פורסם 2005 באפריל 1820 שנים WTF ?!?!? אז תחליף מקלדת...אולי צריך לעשות PAGE DOWN, לרדת לסוף המסמך (אם זה החלון של הרשיון שימוש), ורק אז הוא מאפשר ללחוץ על F8...
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אני חייב לזוז אבל יש פה הרבה אנשים שיוכלו לעזור לך בענייןאם הWINDOWS לא עולהיש אפשרות להשתמש בREPAIR CONSOLEעם הפקודות FIXBOOT ו FIXMBRאנשים פה יסבירו לך על זה
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר אני חייב לזוז אבל יש פה הרבה אנשים שיוכלו לעזור לך בעניין אם הWINDOWS לא עולה יש אפשרות להשתמש בREPAIR CONSOLE עם הפקודות FIXBOOT ו FIXMBR אנשים פה יסבירו לך על זה תודה לכולם הצלחתי בסוף לסדר את הבעיה
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר מה היתה הבעיה בסוף? ואיך פתרת? הבעיה שלא הצלחתי להכנס לXP אני ניסתי להתקין מחדש את הXP או לפרמט הF8 לא עבד התעצבנתי הוצאתי את הדיסק ופתאום הכל עבד זה היה מוזר
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אתה לא מביןאני נמצא שרשום לי רק הדבר הבאc:\windows >:h רק בלי האות H אני לא יכול להגיע לשלב שדברת עליואם אני תקוע בשלב הזהאתה יודע מה צריך לעשות בשבלב הזה?????????.אני תקוע באמצע פירמוט מחשב(הפרמוט לא התבצע בXP כי המחשב לא הגיע לXP )עכשיו אחרי ששמתי את הקוד ובלה בלה בלההוא רושם לי c:\windows>: מה אני צריך לרשום שם ?c:\windows>:hכך זה ניראה בדיוק רק בלי ה H מה אני צריך לרשום שם?כן בדיוק אני עושה תיקן לXP אני לא רוצה לצאתעשיתי לו R בהתחלההגעתי לזה שלשים את הקודשמתי ואז הגעתי לזה c:\windows>:hבדיוק מה שרשמתי לך עכשיורק בלי הH!אחד הת'רדים ההזויים שהשתתפתי בהםאני חייב לדעת, אם זה בלי ה H, למה כתבת אותו כל פעם?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר כי אם ירשום בלי אות או סימן אז זה יצא ככהc:\windows<: אז רשמתי עוד אות בשביל שזה יראה נורמלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.