פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אני תקוע באמצע פירמוט מחשב(הפרמוט לא התבצע בXP כי המחשב לא הגיע לXP )עכשיו אחרי ששמתי את הקוד ובלה בלה בלההוא רושם לי c:\windows>: מה אני צריך לרשום שם ?c:\windows>:hכך זה ניראה בדיוק רק בלי ה H מה אני צריך לרשום שם?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים יש לך דיסק של XP?תבצע פירמוט דרכותעלה את ההתקנה (בוט מהדיסק)יש שלב שאתה בוחר על איזה כונן להתקיןתבחר כונן ואז תהיה לך אפשרות לפרמט אותואין יותר פשוט מזה
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר יש לך דיסק של XP?תבצע פירמוט דרכותעלה את ההתקנה (בוט מהדיסק)יש שלב שאתה בוחר על איזה כונן להתקיןתבחר כונן ואז תהיה לך אפשרות לפרמט אותואין יותר פשוט מזהיש לי דיסק של XP אני באמצע ההתקנה מה אני צריך לעשות עכשיו?מה לרשום לו?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר אתה לא מביןאני נמצא שרשום לי רק הדבר הבאc:\windows >:h רק בלי האות H אני לא יכול להגיע לשלב שדברת עליואם אני תקוע בשלב הזהאתה יודע מה צריך לעשות בשבלב הזה?????????.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אתה בתוך ההתקנה עצמה?הרקע כחול?או שאתה במצב דוס?עשית בוט מהדיסק?הרבה שאלות אבל תשתדל לענות עליהן
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר אתה בתוך ההתקנה עצמה?הרקע כחול?או שאתה במצב דוס?עשית בוט מהדיסק?הרבה שאלות אבל תשתדל לענות עליהןאני במצב של דוס לא יודע מה זה בוטהנכסתי את הדיסק לחצתי על R ואז 1 ואז הקוד של הXP ואז הגעתי לזה
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים הבנתירצית לעשות תיקון לWINDOWS הקייםאתה בטוח שאתה רוצה לפרמט?בכל מקרה כדי לצאת תכתוב EXITאם אתה רוצה לפרמט ולהתקין מחדש אל תלחץ Rפשוט תן לו להמשיך
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר הבנתירצית לעשות תיקון לWINDOWS הקייםאתה בטוח שאתה רוצה לפרמט?בכל מקרה כדי לצאת תכתוב EXITאם אתה רוצה לפרמט ולהתקין מחדש אל תלחץ Rפשוט תן לו להמשיךכן בדיוק אני עושה תיקן לXP אני לא רוצה לצאתעשיתי לו R בהתחלההגעתי לזה שלשים את הקודשמתי ואז הגעתי לזה c:\windows>:hבדיוק מה שרשמתי לך עכשיורק בלי הH!
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים איזו בעיה יש לך בWINDOWS שאתה צריך את הCONSOLE?אם אתה רוצה להתקין על הגירסה הקודמת, תעלה את ההתקנה מתוך הWINDOWS
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר איזו בעיה יש לך בWINDOWS שאתה צריך את הCONSOLE?אם אתה רוצה להתקין על הגירסה הקודמת, תעלה את ההתקנה מתוך הWINDOWSהווינדוס לא עולה לי ביגלל זה אני עושה את הפירמוט אחרת לא הייתי צריך לעשות את הפירמוטאתה יודע מה צריך לעושתתת??
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אתה אמרת לי שאתה רוצה לפרמט (אזי למחוק את כל המידע) מהדיסקים, לא שאתה רוצה לעשת הצלה (שזה כבר תלוי איזה בעיה יש) ל WINDOWS עצמו...אם אתה רוצה לפרמט, אז לא עושים R, 1... ממשיכים את ההתקנה רגיל ואז יש לך אפשרות לפרמט / לשנות את המחיצות....
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר אתה אמרת לי שאתה רוצה לפרמט (אזי למחוק את כל המידע) מהדיסקים, לא שאתה רוצה לעשת הצלה (שזה כבר תלוי איזה בעיה יש) ל WINDOWS עצמו... אם אתה רוצה לפרמט, אז לא עושים R, 1... ממשיכים את ההתקנה רגיל ואז יש לך אפשרות לפרמט / לשנות את המחיצות.... עשיתי מה שרשמת אבל הבעיה שבשביל להמשיך היה צריך ללחוץ על F8 וכמובן הF8 במקלדת לא עובד :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.