עבור לתוכן

שרית חדד : זמרת לאומית , האמנם ?

Featured Replies

פורסם

הנה אנשים מגולגלים בתוך נייר עיתון ?

יושבים בבית קפה ומרגישים בתוך בועה ?

HUH ?!

אגב יש לשרית כמה שירים ממש ממש טובים! גם לחן וגם המילים ובאמת שהם ממש טובים

כל השאר .. :flushthetoilet:

• תגובות 31
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

I really Hate that litle BITCH

השירים שלה דפוקים!!! והקול שלה לא משהו בכלל.

פורסם

השירים של טיפקס בדרך כלל מעבירים מסר חברתי.

השירים של שרית חדד מעבירים... ?

פורסם

לא ללכלך על קובי עוז בבקשה... אחד מהאמנים היותר איכותיים במדינה "המאוד מעניינת מבחינה מוזיקלית" שלנו.

פורסם
  • מחבר

לא ללכלך על קובי עוז בבקשה... אחד מהאמנים היותר איכותיים במדינה "המאוד מעניינת מבחינה מוזיקלית" שלנו.

טוב זה כבר פתח לויכוח בנושא אחר .

לגבי התוכן אני ממש לא מסכים איתך . להעביר מסר בצורה כזו רדודה אינה סוג של אומנות זה סוג של זבל .מעניינת ? ממש לא .

פורסם

לא נתווכח. ;)

פורסם

על פי התגובות צריך לשנות את הכותרת של התראד ל - "שרית חדד: זמרת , אמנם?". זה יותר ספיציפי

פורסם

טיפקס אחלה להקה , נא לכלך ;D

ואם לא שמתם לב שרית חדד מעבירה מסרים הפוכים

היא אומרת "אל תקראו לי סנובית כי אני לא מתנשאת "

ובשיר אחר

"תלך כפרה עליי ונשק כפות רגליי "

לא סובל את הזמרת

פורסם

GOOD GOD!!!!!!!

מה לא מובן בזה ? אין מסר בשירים שלה והיא לא כותבת אותם גם! זה לא נאום שהיא נשאה או משהו ! מה אתה רוצה להגיד ? שהיא סותרת את עצמה ??!

אגב שמעתי שיר אחד של מוקי, שיר חדש! ואני נשבע לכם שאם רק הייתי קורא את המילים הייתי מוכן לחתום שזה שיר מזרחי של תמיר גל או משהו, זה השיר הכי שכונתי וזול שיכול להיות רק עם לחן היפ הופ ומוקי שר אותו, אני בטוח שזה יהפוך להיות להיט ענק שחצי מדינה תזמזם אותו אבל אותם מילים רק עם לחן שונה ומישהו אחר ישיר את השיר ואז הוא יהפוך ל"תת רמה מזרחי גועל נפש" חבר'ה אתם לפעמים אומרים שטויות בלי קשר, מילים ולחן זה דבר אחד הכשרון של שרית חדד כזמרת זה משהו אחר והמסר שמועבר בשיר זה בכלל לא שייך כי אין מסר זה רק שיר

אז מה הקשר בין הדברים ?

פורסם

אבל יש שירים שאחרי שורה היא סותרת את מה שהיא אמרה קודם..

למשל "אל תקרא לי סנובית כי אני לא מתנשאת, לא לוקחת כל מה שאני מוצאת"

רגע, אז אם היא לא סנובית למה היא בוחרת דברים שהיא "לוקחת"? למה היא עושה מין סלקציה? זה דווקא כן מראה על התנשאות..

אם היא כבר שרה שיר, אז לפחות שתבחר שיר נורמלי ולא שיר שנכתב ע"י ילד בן 10 שרק חיפש חריזה!

פורסם

GOOD GOD!!!!!!!

מה לא מובן בזה ? אין מסר בשירים שלה והיא לא כותבת אותם גם! זה לא נאום שהיא נשאה או משהו ! מה אתה רוצה להגיד ? שהיא סותרת את עצמה ??!

אגב שמעתי שיר אחד של מוקי, שיר חדש! ואני נשבע לכם שאם רק הייתי קורא את המילים הייתי מוכן לחתום שזה שיר מזרחי של תמיר גל או משהו, זה השיר הכי שכונתי וזול שיכול להיות רק עם לחן היפ הופ ומוקי שר אותו, אני בטוח שזה יהפוך להיות להיט ענק שחצי מדינה תזמזם אותו אבל אותם מילים רק עם לחן שונה ומישהו אחר ישיר את השיר ואז הוא יהפוך ל"תת רמה מזרחי גועל נפש" חבר'ה אתם לפעמים אומרים שטויות בלי קשר, מילים ולחן זה דבר אחד הכשרון של שרית חדד כזמרת זה משהו אחר והמסר שמועבר בשיר זה בכלל לא שייך כי אין מסר זה רק שיר

אז מה הקשר בין הדברים ?

רק אמרתי משהו ששמתי לב אליו , אתה לא חייב להגיב בצורה כזאת קיצונית :nono:

פורסם
  • מחבר

GOOD GOD!!!!!!!

אז מה הקשר בין הדברים ?

יש בדבריך .... אך אני רוצה להדגיש , שזמרת כמו שרית חדד שהשתתפה בארויזיון , וגם נחשבת זמרת "מיני לאומית" אחרי ריטה , מן הראוי שתתנהג בצורה מכובדת . עם כל הביקורת שלנו נגד השוטרים שממש "נדלקים" מהר ומתעצבנים היא לא יכולה לבוא אליהם בצורה כזו .

אני חושב שהיא קצת נסחפה ומתלהבת וחושבת שהכל שלה . אני שמח שהשופטים העמידו אותה במקום .

פורסם

רק אמרתי משהו ששמתי לב אליו , אתה לא חייב להגיב בצורה כזאת קיצונית :nono:

למה קיצונית ? סתם אמרתי שזה לא קשור כל כך ::) אל תעלב לי הכל ברוח הדיון ;)
פורסם

She's a litle snoty ass bitch... what is there to understand ?

או באמת... היא כזאתי סנובית שזה יוצא מכל החורים... היא אומרת שהיא רק מקשיבה למוזיקה שלה למשל

ווהסיפור האחרון רק מוכיח שוב פעם כמה היא סנובית ו Bitch היא.

את השירים שהיא שרה היא _בוחרת_ לשיר. והם שיקים כאלה מפגרים שזה פשוט לא להאמין.

ואתם קוראים לדיקלום שלה, קול? באמת... תשמעו את ריטה למשל איז פידאליות יש בקול שלה ותשוו את זה לשרית חדד.

פורסם

או אחינועם ניני...

אבל הבעיה היא שכל מי שיש לה קול יפה היא מכוערת ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים