עבור לתוכן

ארגון אמנסטי הגדיר את הפיגועים נגד אזרחים ישראלים כפשע נגד האנושות

Featured Replies

פורסם

בדו"ח ארוך שפורסם היום ע"י ארגון אמנסטי נקבע כי הפיגועים המתבצעים ע"י מיליציות פלשתיניות נגד אזרחים ישראלים נחשבים בגדר פשעים נגד האנושות.

להצהרה הפומבית

לדו"ח המלא

בוקר טוב אמנסטי...

פורסם

פספסתי ת'קטע שזה עוזר לנו במשהו בדרעק הזה? :bash:

פורסם

מעט מדי, ומאוחר מדי.

פורסם

קראתי את כל הדו"ח. למעט המעט שבעזרתנו הוא מאוד מאוד לא מאוזן. הכל שם אמת אך חציי אמת (ויש האומרים כי הם גרועים משקר).

פורסם

באמת ? ואני חשבתי שזה בסדר... מה כאילו הם רוצים חופש וזה לא ? :nixweiss:

DAMN YOU EUROPE :veryangry:

כמו שהאפיפיור הכריז שהיהודים לא אשמים במוות ישו יופי פיגועים זה פשע זה רע ואוווו טוב שהם קבעו את זה אחרת מה היה קורה ?

פורסם
  • מחבר

גם אני קראתי את הדו"ח המלא, הוא דווקא לא כל כך ארוך כמו שהוא נראה בהתחלה..

הדו"ח מתמקד בעיקר בפיגועים נגד אזרחים ישראלים ומפרט מדוע אלו מהווים פשעי מלחמה ופשעים נגד האנושות.

הדו"ח גם מותח ביקורת על ישראל, בחלקה צודקת ובחלקה לא אך הוא הדו"ח הכי פרו-ישראלי שיצא אי פעם מאירופה...

פורסם

ואל תצפו ליותר פרו-ישראלי מזה.

האמת היא שאל תצפו לדוח נוסף שיתקרב לזה.

פורסם

הדו"ח משקף בהיסטורית הסכסוך עמדה פרו-פלסטינית ומחסיר (לדעתי מכוונת מכווניו) פרטים רבים מדי על צדנו. בשמינית-אמת הזו (לא מדוייק להגיד חצי-אמת מאחר והמצב רע בהרבה) מצטיירת תמונה רעה למדי על כל רעיון המדינה שלא לדבר עלינו עתה.

לכן אני לא נותן כל משקל לדו"ח כזה, כי כדי שיהיה מאוזן ונכון עליו לומר את כל האמת (וגם, ומביוחד, בנק' מבט היסטורית - את הרקע לדברים, ולא להחסיר דבר). הם הדגישו את הפיגועים אך נתנו לכך רקע שנותן לקוראים (וההדיוטות בהם במיוחד) להבין כי אנו הפושעים ולא את המצב לאושרו (ויש לו הרבה רבדים, ספק לי רב אם אי-פעם באמת ירדו לעומקו).

לגבי הפיגועים המצב היה דיי טוב בשבילנו, אך שוב - הדו"ח בכללתו (אם לכך כוון) מפספס את מטרתו, או לחילופין - אם כוון כך (כפי שאני חושד) בצורה המציגה אותנו כקולוניאליסטים (ואין אני מדבר על השטחים) וביריוני האיזור, ואילו *רק* את *דרכם* של הפלסטינאים כמוטעת (כלומר - יש לתקוף, וביתר שאט, מטרות צבאיות או *סתם* חיילים בישראל (בלי קשר לשירותם באותה עת בחע"ז ואיו"ש) כפי שהשתמע בין השורות של חלק מהנאמר שם) משיג אותה במלואה. <----- אנו מוצגים כך על שום התמצות ההיסטורי בעל הפרטים הנכונים אך התמונה המעוותת שעשו שם.

בכל אופן מדו"ח של אמנסטי לא תבוא הישועה.

פורסם

אל תצפו שאמנסטי יראו את התמונה הכוללת, הם יראו את החלקים מהתמונה שמעניינים אותם בשביל להביע איזושהיא עמדה. עמדה שלרוב לא משקפת את המציאות, וחסרת משמעות בעולם האמיתי. ולכן גם הדוחות שלהם לא מגיעים רחוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים