עבור לתוכן

העכבר החדש,ואיך לא פאשלה.

Featured Replies

פורסם

רציתי MX518,ואבא שלי אמר שהוא לא מצא(מעניין מאוד שאזל...)אבל הוא חשב עלי והביא לי MX1000(אני יכול להגיד שאני "מאושר"....) אני גיימר מאוד מאוד רציני,הולך להמון LANPARTIES,ומשחק FPS בעיקר,העכבר הזה ידוע כאחד עם שם רע מאוד למחשקים,יש דרך כלשהיא לעשות משהו איתו???

פורסם

MX1000 רע למשחקים?

עכבר בן זונה למשחקים וממש נוח, לא יודע מה הבעיה איתו =\

פורסם

לא יודע מה להגיד לך.. בתור אחד עם MX700 (עכבר לא קל בכלל) אולי אני כבר רגיל?

יצא לי לשחק לא מעט עם הMX1000 ואני חייב להגיד לך שהוא הרבה יותר נוח לדעתי מהMX500/512/518/700

ובקשר למשקל.. תפתחו קצת שרירים, לא הזיק לאף אחד עדיין :lol:

פורסם

ובקשר למשקל.. תפתחו קצת שרירים, לא הזיק לאף אחד עדיין :lol:

אני עובד על זה, אני מרים אותו לפחות 30 פעמים ביום.

פורסם

אומרים שהוא פחות טוב מהעכברים הרגילים בשל זמן תגובה איטי (יחסית!), ורזלוצית דגימה בגלל האלחוטיות... ככה שאם אתה גיימר רציני (שיודע לנצל את העכבר טוב, כמו המקצוענים), אז אתה תצליח פחות איתו...

פורסם

מהעכברים עם השם הרע למשחקים?

דווקא יחסית לעכברים אלחוטיים, העכבר הזה יותר טוב למשחקים.

אגב, אם אתה כ"כ מוכן להשקיע בעכבר למשחקי מחשב, לא שווה לחכות תא השבוע-שבועיים עד שיהיה את העכבר במלאי?

פורסם

אומרים שהוא פחות טוב מהעכברים הרגילים בשל זמן תגובה איטי (יחסית!), ורזלוצית דגימה בגלל האלחוטיות... ככה שאם אתה גיימר רציני (שיודע לנצל את העכבר טוב, כמו המקצוענים), אז אתה תצליח פחות איתו...

טוב שכתבת "יחסית!"

העכבר הזה מעולה לגיימרים

אל תשכח שיש לך בעכבר השני חוט וגם זה מפריע למשחק

אתם מדברים על זמני תגובה כול כך טיפשיים שזה משגע אותי

זה שאתה חושב שהעכבר איטי, פסיכולוגית אתה תרגיש שהוא איטי... ואגב אם אתם מדברים על זמני תגובה כול כך קטנים חשבתם על זה

מה אתם אוכלים לפני המשחק? שמעתי שעוף מעלה את זמן התגובה! אז לא לאכול עוף!! :lol::screwy:

באמת הגזמתם! יש דברים כמו מוח+ ריכוז זה משפיע לא שטויות כאלה... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני שמעתי פשוט שברגע שהוא קצת מתרומם מהפד הוא מתחיל להשתגע ולקפוץ לכל הכיונים(הסמן)וזה מה שנשמע מעצבן.

תודה לכולם על התגובות זה מעודד....אני רק צריך למצוא עכשיו שנאי נורמאלי שאני יוכל לחבר וחשמל ורק ניתן להתחיל להתאמן :)

פורסם

אני שמעתי פשוט שברגע שהוא קצת מתרומם מהפד הוא מתחיל להשתגע ולקפוץ לכל הכיונים(הסמן)וזה מה שנשמע מעצבן.

תודה לכולם על התגובות זה מעודד....אני רק צריך למצוא עכשיו שנאי נורמאלי שאני יוכל לחבר וחשמל ורק ניתן להתחיל להתאמן :)

בהתחלה זה היה לי ככה, פשוט צריך להתרגל איליו.

אני עשיתי מעבר מעכבר של חברה לא ידועה גנרית ל-mx1000 ולקח לי כמה ימים ללמוד את העניין הזה.

אני לא כזה שחקן lanparties וכאלה, אבל אני משחק משחקי fps והוא מאוד נוח ומאוד מדויק, אבל אני לא ממש מומחה כי לא יצא לי להרגיש ביד את ה-mx5xx.

פורסם

בהחלט לוקח זמן להתרגל אליו קצת יותר בגלל הרגישות, חוץ מזה יש לך דרייברים תשחק איתם עד שתגיע לרמה שנוחה לך

אגב הוא לא הגיע אליך עם שנאי? אם כן תקרא על השנאי אם הוא לא שונה ממה שיש בארץ אז הוא מתאים גם לרשת חשמל של 110 וגם

לרשת של 220, חבל זה שנאי חזק שיטעין לך אותו מהר

פורסם
  • מחבר

בהחלט לוקח זמן להתרגל אליו קצת יותר בגלל הרגישות, חוץ מזה יש לך דרייברים תשחק איתם עד שתגיע לרמה שנוחה לך

אגב הוא לא הגיע אליך עם שנאי? אם כן תקרא על השנאי אם הוא לא שונה ממה שיש בארץ אז הוא מתאים גם לרשת חשמל של 110 וגם

לרשת של 220, חבל זה שנאי חזק שיטעין לך אותו מהר

הוא מאמריקה,החיבור לא מתאים.

פורסם

הוא מאמריקה,החיבור לא מתאים.

אז קונים איזה פלסטיק מתאם ב 2 שקל בחנות המקומית?

פורסם
  • מחבר

יום שבת >.<

פורסם

אז קונים איזה פלסטיק מתאם ב 2 שקל בחנות המקומית?

לא מספיק

אתה צריך גם שנאי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים